AcasăSPORTRomanul Copil i-a dat lui Cilic cu terenul in cap!

Romanul Copil i-a dat lui Cilic cu terenul in cap!

Copil, fabulos in fata lui Cilic

Jucatorul roman Marius Copil, locul 221 ATP, a reusit cea mai mare performanta din cariera, dupa ce l-a eliminat la Beijing pe croatul Marin Cilic (locul 13 ATP), in trei seturi 3-6, 7-6, 6-4.

Copil, fabulos in fata lui Cilic

Romanul Marius Copil (22 de ani) a reusit prima victorie din cariera in fata unui jucator de Top 20, asta dupa ce l-a eliminat in primul tur al turneului de la Beijing pe croatul Marin Cilic, favoritul 4 al competitiei. Marius si-a folosit excelent arma sa principala, serviciul, aplicandu-i adversarului 18 asi. Cel mai puternic serviciu al lui Copil a fost inregistrat cu viteza de 229 km/h, romanul incantand asistenta si fiind rasplatit cu standing ovation la finalul meciului. „Cred ca a servit extraodinar in al doilea set si m-a dus in al treilea. Am incercat sa retunez altfel, dar a mers foarte bine si cu al doilea serviciu. Sunt foarte trist ca am pierdut”, a declarat Cilic dupa infrangere.

Croatul, dezamagit dupa eliminarea de la Beijing

In turul urmator, Copil va avea o misiune la fel de grea, el intalnindu-l pe austriacul Florian Mayer, numarul 25 ATP. Copil primise un wild card pentru a participa la acest turneu, care are premii in valoare de 2.205.000 de dolari. Tot ieri, Sorana Carstea a reusit a doua vitorie romaneasca in China, dupa ce a eliminat-o in primul tur pe suedeza Sofia Arvidsson 6-2, 6-3. In faza urmatoare, Sorana o va infrunta pe favorita numarul 2, rusoaica Maria Sarapova.

author avatar
Sebastian Stan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger