AcasăSPORTRomanul Chiriches a impresionat la debutul sau la Tottenham. The best: Vlad...

Romanul Chiriches a impresionat la debutul sau la Tottenham. The best: Vlad „Tepes”

Vlad Chiriches, in dreapta, a impresionat pe toata lumea la debutul sau in fotbalul englez

Internationalul roman Vlad Chiriches a avut parte de un debut incununat de succes la Tottenham Hotspur, noua sa echipa. El a imbracat pentru prima data tricoul lui „Spurs” intr-un joc oficial la meciul din Cupa Angliei contra celor de la Aston Villa, castigat cu 4-0.

Vlad Chiriches, in dreapta, a impresionat pe toata lumea la debutul sau in fotbalul englez

Fostul fundas al Stelei s-a achitat excelent de sarcinile primite, avand si cateva incursiuni in ofensiva. Intr-atat de mult i-au apreciat fanii prestatia, incat l-au votat omul meciului in victoria de pe „Villa Park”. Chiriches a obtinut 35% dintre voturile suporterilor lui Tottenham, devansandu-i in sondajul privind „omul meciului” pe Lewis Holtby (31%) si Jermaine Defoe (18%). Cel din urma a marcat doua goluri in jocul cu Aston Villa. Comentatorul englez al partidei de la Birmingham l-a poreclit „Vlad Tepes”, declarandu-se impresionat de curajul tanarului fotbalist roman.

„A fost un joc bun facut de intreaga echipa, nu am primit gol, astfel ca victoria este cu atat mai placuta. Evolutia mea a fost ok, dar trebuie sa devin mai bun de la meci la meci. Per total, a fost un sentiment placut la debut, chiar m-am simtit excelent”, a comentat Vlad Chiriches la finalul partidei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger