AcasăSPORTRomanii vor sa doboare recordul mondial de asistenta la un meci din...

Romanii vor sa doboare recordul mondial de asistenta la un meci din Cupa Davis!

Marius Copil a fost primit ca o adevarata vedeta la Cluj (SURSA FOTO citynews.ro)

Forul condus de Ruxandra Dragomir are in plan sa readuca tenisul masculin romanesc in atentie printr-un record de spectatori la jocul cu Olanda, din aprilie, de pe „Cluj Arena”.

Marius Copil a fost primit ca o adevarata vedeta la Cluj (SURSA FOTO citynews.ro)

Conform tragerii la sorti a meciurilor din Grupa I Euro-Africana a Cupei Davis, Romania trebuie sa treaca pe rand de Danemarca si Olanda pentru a se califica la barajul de promovare/ mentinere in Grupa Mondiala. Primul duel, cu danezii, din acest weekend, se anunta a fi unul relativ accesibil. In cazul in care, insa, elevii lui Ciprian Porumb vor ajunge sa se bata cu Olanda, situatia se schimba radical. Conducerea FR Tenis are in plan ca meciul impotriva batavilor sa se dispute pe „Cluj Arena”, iar cu aceasta ocazie se spera la doborarea recordului de asistenta la un joc din Cupa Davis. Momentan, recordul oficial este de 27.700 de spectatori si s-a inregistrat in decembrie 2011 la finala dintre Spania si Argentina, disputata pe Stadionul „Olimpic” din Sevilla.

Asa a aratat Stadionul Olimpic din Sevilla la finala Spania - Argentina

Recordul de asistenta la un meci de tenis este de 35.681 de spectatori si dateaza din 8 iulie 2010, cand Kim Clijsters si Serena Williams s-au infruntat pe „Roi Baudouin”, din Bruxelles, cu ocazia retragerii din activitate a belgiencei.

Copil si Ungur, primiti ca adevarate vedete la Cluj

Cluj Arena va gazdui inclusiv meciuri internationale de rugby anul acesta

Marius Copil si Adrian Ungur, cei doi jucatori care ne vor reprezenta in meciurile de simplu impotriva Danemarcei, au avut parte de o primire spectaculoasa la Cluj. Aproape 100 de fani, majoritatea dintre ei studenti, au luat cu asalt aeroportul, inarmati cu pancarte si steaguri. Tenismenii au acordat autografe si s-au fotografiat cu admiratorii, fiind convinsi ca, in weekend, va fi o atmosfera incendiara la Cluj.

 

 

 

 

 

 

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger