AcasăSPORTRomanii si ungurii pregatesc Batalia de la Lyon

Romanii si ungurii pregatesc Batalia de la Lyon

Suporterii romani sunt pregatiti sa dea piept cu ungurii

Pana acum spectatori la luptele date in Franta de suporterii celorlalte nationale, romanii se pregatesc si ei sa intre in hora.

Suporterii romani sunt pregatiti sa dea piept cu ungurii

Intre doua reprize de cafteala cu dusmanii de la Steaua, dinamovistii anunta ca au primit amenintari din partea ungurilor! Meciul direct dintre cele doua tabere s-ar putea da la Lyon, duminica, 19 iunie. Orasul nu este ales la intamplare. Acolo va juca Romania ultima partida din Grupa A (cu Albania) si tot Lyonul va fi gazda si pentru Ungaria – Portugalia. Chiar daca intalnirea lor cu lusitanii este programata abia pe 22 iunie, deci la trei zile dupa Romania – Albania, „ultrasii” maghiari vor sa vina la Lyon mai devreme special pentru confruntarea cu romanii.

Pe site-urile de socializare, Peluza Sud Dinamo a sunat adunarea pentru 19 iunie: „Sud Dinamo, pregatiti pentru meciul cu Albania, unde ultrasii unguri anunta ca vor ataca suporterii romani”. Ca sa fie cat mai convingatori, dinamovistii au prezentat si arsenalul cu care ii asteapta pentru indragitii rivali maghiari: box metalic, bate, lanturi si torte.

Ramane de vazut care este pozitia stelistilor si cum vor reactiona ei la un eventual atac al ungurilor asupra dusmanilor de la Dinamo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger