AcasăSPORTRomania se bate cu Olanda in Cupa Davis

Romania se bate cu Olanda in Cupa Davis

Ciprian Porumb (centru) si elevii sai spera sa dea lovitura la Amsterdam

Echipa de Cupa Davis a Romaniei da piept in acest weekend, la Amsterdam, cu echipa similara a Olandei, intr-un meci contand pentru Grupa I Euro-Africana.

Ciprian Porumb (centru) si elevii sai spera sa dea lovitura la Amsterdam

In absenta lui Victor Hanescu, Horia Tecau, Adrian Ungur, Marius Copil si Victor Crivoi, Ciprian Porumb, capitanul-nejucator al Romaniei, mizeaza contra batavilor pe Alexandru Luncanu, Andrei Daescu si Florin Mergea. Primul care va intra in focuri este Luncanu, acesta urmand sa-l intalneasca astazi, de la ora 14.00, pe Thomas Schoorel. Partida va fi urmata de cea dintre Daescu si Robin Haase. Sambata, de la ora 16.00, in “Sporthallen Zuid” se va disputa meciul de dublu. Daescu si Mergea ii vor infrunta Igor Sijsling si Jean Julien Roger. Duminica, de la 14.00, se disputa ultimele doua meciuri de simplu: Haase – Luncanu si Schoorel – Daescu. Invingatoarea va evolua la toamna in barajul de promovare in Grupa Mondiala, unde se regasesc cele mai bune 16 echipe din lume.

Nadal si Djokovic au spus “pas” Cupei Davis

Desi in acest weekend sunt programate meciurile din sferturile de finala ale Cupei Davis, cativa jucatori cu nume, in frunte cu Rafael Nadal si Novak Djokovic, au refuzat convocarile la echipele lor. Jucatorii au justificat decizia afirmand ca vor sa se pregateasca cat mai bine pentru sezonul de zgura. In aceste conditii, Spania, detinatoarea trofeului, joaca impotriva Austriei cu Nicolas Almagro si David Ferrer, iar Serbia merge in Cehia cu Viktor Troicki si Janko Tipsarevic. Celelalte doua sferturi sunt Franta – SUA si Argentina – Croatia.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger