AcasăSPORTRomania, ia de invata! In Liga Campionilor, BATE Borisov are 6 puncte...

Romania, ia de invata! In Liga Campionilor, BATE Borisov are 6 puncte din 6!

Asa arata o echipa valoroasa!

Marea bomba a zilei de marti in UCL a fost detonata de BATE Borisov, care a invins cu 3-1, pe teren propriu, finalista stagiunii trecute a Ligii Campionilor, gruparea Bayern Munchen. Dupa doua etape, echipa lui Viktor Goncharenko are sase puncte din tot atatea posibile.

Asa arata o echipa valoroasa!

Marti seara, la Minsk, formatia pregatita de Viktor Goncharenko, un tehnician in varsta de 35 de ani, a predat o adevarata lectie a contraatacului trupei milionarilor bavarezi.

Golurile in poarta lui Neuer au curs cu nemiluita

Gruparea din Borisov, patronata de Anatoli Kapsi, unul dintre actionarii fabricii de automobile si tractoare din oras, are un buget de 7 milioane de euro anual, iar marti a spulberat Bayern Munchen, asta dupa ce, in prima etapa, castigase cu acelasi scor pe terenul lui OSC Lille.

Jucatorii lui Bayern parasesc terenul cu capetele plecate

Din 2007, cand conationalii lui Vasili Hamutovski au fost eliminati de Steaua, in prelimiariile Ligii Campionilor, BATE s-a dezvoltat in permanenta, ajungand acum o superechipa din Europa de Est. „Nu suntem nebuni! Cu banii obtinuti din UCL avem in plan dezvoltarea infrastructurii la Borisov. Sigur, vom aduce si jucatori, dar nu cine stie ce nume. Ne vom concentra mai mult pe echipa noastra de tineret”, spune patronul Kapsi. BATE Borisov este o formatie construita in jurul fostului jucator de la FC Barcelona si Arsenal, Alexandr Hleb, iar cel mai scump jucator este brazilianul Bressan, cotat la 2,5 milioane euro.

author avatar
Sebastian Stan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger