AcasăSPORTRomania - Finlanda se vede cu 20 de lei. Taxiul dupa meci,...

Romania – Finlanda se vede cu 20 de lei. Taxiul dupa meci, minimum 50 lei!

Fanii nationalei, ademeniti de FRF cu preturi mici la bilete

Iertata de UEFA dupa incidentele provocate de fani la Budapesta, Federatia Romana de Fotbal se pregateste sa organizeze cu spectatori meciul de maine, cu Finlanda, ultimul de pe teren propriu in actualele preliminarii europene.

Fanii nationalei, ademeniti de FRF cu preturi mici la bilete

Cei 10.000 de suporteri care au achizitionat deja tichete virtuale la intalnirea Romania – Finlanda le pot schimba in bilete gratuite real. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a mai anuntat, ieri, si cum vor fi comercializate restul de bilete la decisiva partida de pe Arena Nationala. Astfel, incepand de ieri s-au pus in vanzare bilete la cele 14 case ale Arenei Nationale, precum si in 500 de puncte din tara, la magazinele Germanos si Immedio. In premiera, casa de bilete din B-dul Basarabia va fi deschisa non-stop, iar celelalte pana maine seara, la ora meciului (21.45). Mai mult, FRF a decis un pret unic de vanzare: 20 de lei tichetul, indiferent ca vorbim despre peluze ori cele doua tribune: doar zona VIP are alt tarif de acces. Pana aseara, Federatia nu ajunsese la un acord cu Metrorex si RATB pentru prelungirea programului, asa ca fanii ar face bine sa puna deoparte si 50 de lei pentru o cursa cu taxiul la miezul noptii.
Dupa ultimele doua jocuri din preliminarii, cu Ungaria (la Budapesta) si Grecia (la Bucuresti), UEFA a decis sanctionarea FRF cu obligativitatea de a disputa cu portile inchise urmatorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor Euro 2016. Recursul inaintat de Federatie a fost admis de Comisia de Apel cu numai trei zile inaintea partidei Romania – Finlanda.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger