AcasăSPORTRomânia - Albania 0-1 (pauză). Sadiku ne-a cumpărat biletele de avion

România – Albania 0-1 (pauză). Sadiku ne-a cumpărat biletele de avion

România – Albania este 0-1 la pauză. Am arătat cele mai slabe 45 de minute de la acest turneu final, un joc demn mai degrabă de o liga secundă decât de un Campionat European.

Jucăm prost și în inferioritate numerică. Asta, deși arbitrul Kralowec n-a eliminat niciun tricolor! Dar, oricât am încerca, pe Prepeliță ori Adi Popa nu-i putem pune la socoteală, s-au evidențiat doar prin abnegația cu care au pasat mingea la adversari.

Am început bine meciul de la Lyon, cu două încercări venite dinspre Alibec și un șut din voleu trimis de Stancu. S-a dovedit o simplă amăgire, căci din minutul 30 încolo albanezii au preluat conducerea. Mai întâi a jocului, apoi și pe tabela de marcaj. Pe final de repriză, Sadiku a deschis scorul după o fază fixă care ne-a arătat ce apărare de cascadorii râsului avem, cu portarul Tătărușanu prim gafeur și „il capitano” Chiricheș bâlbâitul de serviciu.

Pentru repriza secundă, speranțe de doi bani (la cum jucăm). Noroc că FRF s-a ocupat deja de protocol și a cumpărat bilete tur – retur.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger