AcasăSPORTRomania a pierdut clar in fata Poloniei. Meci cu petarde aruncate in...

Romania a pierdut clar in fata Poloniei. Meci cu petarde aruncate in tribune si pe teren

Nationala antrenata de Christoph Daum nu a reusit sa marcheze nici macar un gol in meciul contra selectionatei polone, pe care a intalnit-o seara trecuta, intr-un meci contand in preliminariile Mondialelor de peste doi ani.

Romania a pierdut categoric, la diferenta de trei goluri, infruntarea de la Bucuresti. Nationala a fost condusa inca din minutul 11, cand Grosicki a inscris primul gol al oaspetilor, iar apoi Chiriches si compania au mai incasat doua goluri, pe final de meci – in minutele 83 si 90+1, prin reusitele lui Lewandowski, ultima din lovitura de pedeapsa.

Meciul nu va ramane in istorie doar prin aceasta infrangere suferita de tricolori. Episoadele nedorite- la nivel de manifestari ale suporterilor- incepute in Centrul Vechi, cu o incaierare in randul fanilor polonezi veniti in Capitala sa vada meciul de pe Arena Nationala au continuat si in fata stadionului, inainte de inceperea partidei, dar si in timpul celor peste 90 de minute de joc. Doar ca de aceasta data si suporterii romani – asa zisii „ultrasi” – au contribuit din plin la o atmosfera tensionata, din care n-au lipsit petardele si tortele si incaierarile in tribune, jandarmii straduindu-se din rasputeri sa ii desparta. Grav este ca o petarda a ajuns si pe teren, explodand in apropierea unui jucator, Lewandowski – marcatorul a doua goluri in poarta aparata de Tatarusanu- avand nevoie de minute bune pentru a reveni in joc.

Mai multi fani romani si polonezi deopotriva au ajuns la politie dupa meci.

sursa foto: Facebook/Echipa Nationala a Romaniei

288 afisari

1 COMENTARIU

  1. In sport sunt victorii si infrangeri. Echipa Poloniei este tare: jucatori bine claditi, isteti si muncitori, vedete mari dar cu bun simt. Cum putea sa piarda Polonia de ziua lor nationala? Trist este, sa canti impreuna cu cei 45 de mii de spectatori „Desteapta-te romane” si sa pierzi umilitor, folosind si petarde asupra jucatorilor adversi. „Noaptea mintii”, nimic mai mult. Ma intreb deseori daca schimbarea din 1989 a adus Romaniei binele istoric? Nicidecum. Vad, pe viu, operatia fara de anestezie asupra Tarii, prabusirea infrastructurii statului roman sub ochii indiferenti ai conducatorilor. Comunismul a fost manusa perfecta pentru poporul roman. Capitalismul isi arata coltii de vampir. Romanii nu mai au vlaga sa duca in spate existenta efemera a timpului actual. Sunt la pamant, iar pamantul este vandut.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger