AcasăSPORTRomania – Olanda: unde mai gasesti bilete

Romania – Olanda: unde mai gasesti bilete

(foto: infoo.ro)

Suporterii echipei nationale de fotbal a Romaniei care nu si-au cumparat bilete pentru meciul cu Olanda isi pot procura tichetele fie de pe net, fie de la bisnitari.

(foto: infoo.ro)

Cu doar o zi inainte de meciul Romania – Olanda, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din Brazilia, 2014, suporterii care inca nu si-au procurat bilete au ocazia de a le cumpara fie de la case de bilete, insa numai la categoria vip, fie de pe net si de la bisnitari, insa la un pret mai mare.

Astfel, in cazul in care suporterii doresc sa cumpere bilete de pe net, acestea mai pot fi gasite pe diferite forumuri ori site-uri de vanzari, preturile fiind mai mari decat cele oficiale, vandute prin intermediul site-urilor acreditate.

Preturile incep de la 70 de lei, in cazul unui bilet care, in mod oficial, costa 40 de lei, ajungand pana la cateva sute de lei in cazul unor locuri situate aproape de terenul de joc. In unele cazuri, in functie de talentul de negociator, posesorii lor mai lasa din pret insa numai in cazul procurarii mai multor bilete.

In cazul cumpararii tichetelor de la casa de bilete, suporterii mai gasesc doar locuri la categoria vip, unde un bilet costa intre 600 si 800 de lei. In rest, doritorii vor trebui sa inceapa negocierile cu bisnitarii, preturile cerute de acestia fiind duble fata de cele de la oficiala.

Mai exact, preturile incep de la 50 ori 80 de lei la peluze, in loc de 20 si 40 de lei. In cazul unor locuri mai aproapiate de terenul de joc preturile cresc, ajungand la cateva sute de lei, preturile nefiind negociabile.

„Nu, frate, astia sint banii… oricum le dau ieftine. La bani mai putini nu gasesti si am si cele mai bune locuri. Iei sau nu? Da-te mai asa…”, e raspunsul unui bisnitar intervievat de jurnalistii de la gsp.ro.

Meciul Romania  – Olanda va avea loc marti seara, de la ora 21.00, fiind transmisa de Antena 1. Pentru partida din cadrul preliminariilor Campionatului Mondail din Brazilia s-au vandut peste 53.000 de bilete.

author avatar
Ionut Zgimbau
771 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger