AcasăSPORTRomania – Estonia 2-0! Dupa 12 ani, tricolorii s-au calificat la barajul...

Romania – Estonia 2-0! Dupa 12 ani, tricolorii s-au calificat la barajul pentru CM!

Calificare istorica! Romania va juca barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2014 dupa ce a invins Estonia cu scorul de 2-0, marti, pe Arena Nationala. In celelalte meciuri ale grupei D, Turcia-Olanda 0-2 si Ungaria-Andorra 2-0. Olanda s-a calificat direct la CM 2014.

Romania – Estonia 2-0 si Turcia – Olanda 0-2, acestea sunt rezultatele inregistrate, marti, in grupa D. Astfel, tricolorii ocupa locul 2 in grupa si vor juca barajul pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, din 2014.

Calificarea Romaniei a depins de  rezultatul meciului de la Istanbul, victoria Olandei fiind decisiva pentru tricolori,  dar au jucat si ei bine in meciul in care au fost implicati direct, cu Estonia, castigand cu scorul de 2-0, pe Arena Nationala.

Tricolorii nu au scapat niciun moment jocul din mana, Ciprian Marica fiind jucatorul care a deschis scorul in minutul 30, inscriind din penalty, si tot el marcat si cel de-al doilea gol, cu o lovitura de cap, din centrarea lui Matel, in minutul 81.

Vezi aici VIDEO golurile partidei!

Ungaria a castigat si ea in fata Andorrei, cu scorul 2-0 si a terminat grupa pe locul 3.

Tragerea la sorti pentru barajul pentru Cupei Mondiale din 2014 va fi pe 21 octombrie, iar meciurile de la baraj se vor juca pe 15 si 19 noiembrie.

author avatar
Alina Costache
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger