AcasăSPORTRoman a batut palma cu Toulouse

Roman a batut palma cu Toulouse

Dupa Herea si Nicolae Grigore, un alt fotbalist de la Rapid a refuzat sa se urce in autocarul cu care rapidistii au plecat catre Medias, pentru meciul cu Gaz Metan de vineri, din etapa a 33-a a Ligii I la fotbal.

Mihai Roman s-a inteles pentru un transfer la gruparea franceza Toulouse, mutarea urmand a fi oficializata, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Conform digisport.ro, Roman a refuzat sa joace la Medias pentru a evita o accidentare care sa-i puna in pericol transferul in Franta, mai ales in conditiile in care mijlocasul va fi invitat in weekend sa efectueze vizita medicala.

Neplatit de 8-9 luni, Roman are posibilitatea de a renunta la bani pentru a se transfera in Franta din postura de fotbalist liber de contract, ceea ce ar insemna ca va incasa o prima consistenta pentru instalare.

Roman ar urma sa imparta vestiarul cu Jonathan Zebina, Yannick Djalo sau Daniel Braaten. Exista posibilitatea ca rapidistul sa nu fie singurul jucator roman care ajunge in vara pe „Stadium Municipal”. Toulouse se bate cu Valenciennes pentru Claudiu Keseru, golgeterul lui Angers.

author avatar
Cristi Ionita
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger