AcasăSPORTRoibu a renuntat la Oltchim, dar nu si la Meirosu

Roibu a renuntat la Oltchim, dar nu si la Meirosu

Lui Roibu ii place o singura hanbalista de la Oltchim

Delegatia campioanei Romaniei s-a intors duminica seara de la Hamburg, dupa ce a spulberat formatia Buxtehuder, intr-un meci din etapa a doua a Ligii Campionilor. La aeroport, Constantin Roibu a venit special ca sa o ia acasa pe Adina Meirosu.

Lui Roibu ii place o singura hanbalista de la Oltchim

In luna iunie, ziarul „National” a relatat in exclusivitate povestea de iubire dintre interul “Chimistului” si directorul combinatului de la aceea vreme, Constantin Roibu. In ciuda diferentei de varsta dintre cei doi, Roibu are 60 de ani, iar Meirosu doar 27 de ani, cei doi formeaza un cuplu inca din 2011, iar faptul ca „dom’ director” nu mai conduce in prezent combinatul, asta nu zdruncina, se vede treaba, povestea de iubire.

Meirosu, una dintre putinele jucatoare romance ramase in lot

Intoarse duminica seara din Germania, pe Aeroportul Henri Coanda, jucatoarele lui Jakob Vestergaard s-au suit in autocar si au plecat spre Valcea. La cateva minute dupa, si-a facut aparitia si Adina Meirosu, care parea ca a fost uitata la Otopeni. Ei bine, sportiva nu s-a pierdut de colectiv, ea fiind asteptata la sosiri de protectorul Roibu, care a imbratisat-o si a preluat-o cu tot cu bagaje.

Pe 11 iunie, "National" scria despre relatia dintre cei doi

Fostul director al combinatului Oltchim Rm.Valcea este divortat si are doi copii, asta in timp ce handbalista Oltchimului a divortat in luna ianuarie, dupa trei ani de casnicie cu fostul arbitru de fotbal, Ovidiu Fiera.

author avatar
Sebastian Stan
1.849 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger