AcasăSPORTRoger Federer, amenintat cu moartea in China

Roger Federer, amenintat cu moartea in China

(foto: a1.ro)

Roger Federer, tenismenul care se afla pe locul 1 mondial, a fost amenintat cu moartea de un internaut, ce doreste ca, prin acest gest, sa „extermine tenisul”.

(foto: a1.ro)

Tenismenul elvetian Roger Federer, numarul 1 mondial, urmeaza sa fie ucis, a anuntat un psihopat care isi doreste ca prin gestul realizat sa „extermine tenisul”. Amenintarile au sosit prin intermediul internetului inaintea startului turneului de tenis de la Shanghai, China, la care participa si elevetianul.

„La 6 octombrie, planuiesc sa il asasinez pe Federer in scopul exterminarii tenisului”, era mesajul postat de „Blue Cat Polytheistic Religion Founder 07” pe baidu.com.

Internautul a postat si o fotografie in care Roger Federer apare in genunchi pe teren, decapitat, alaturi de un calau imbracat in negru.

Drept urmare, informeaza guardian.co.uk, organizatorii au luat masuri de securitate sporite astfel in cat Roger Federer sa nu fie afectat de amenintarile facute la adresa lui. In plus, au contactat politia si agentiile guvernamentale, astfel incat sa fie intarita securitatea in jurul tenismenului.

„Suntem pe deplin constienti de amenintarile care au fost facute la adresa lui Roger Federer, motiv pentru care vom lua comentariile in serios. Masterul de la Shanghai dispune de paza aferenta si s-au luat toate precautiunile ca sportivii sa fie tinuti in siguranta astfel incat sa isi faca treaba pentru care au venit aici. Si anume sa joace tenis si sa-si incante fanii cu jocullor”, a declarat un organizator al Masterul de la Shanghai, China.

author avatar
Ionut Zgimbau
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger