AcasăSPORTRibery va inaugura National Arena

Ribery va inaugura National Arena

Super-vedeta Franck Ribery a fost inclus in lotul cu nationala Frantei va aborda meciul cu Romania de la Bucuresti, din preliminariile pentru Euro 2012.

Daca nu a venit Lionel Messi sa inaugureze National Arena, din Bucuresti, pe 10 august, va veni Franck Ribery sa o faca pe 6 septembrie.

Starul lui Bayern Munchen a fost inclus de Laurent Blanc in lotul cu care nationala Frantei va aborda meciurile cu Albania (2 septembrie) si Romania (6 septembrie) din preliminariile Campionatului Mondial din 2012.

Pe langa Ribery, Blanc ii va mai aduce la Bucuresti pe Karim Benzema (Real Madrid), Eric Abidal (FC Barcelona), Patrice Evra (Manchester United), Florent Malouda (Chelsea Londra) sau Samir Nasri (Manchester City).

Aparitia in lot a lui Ribery era pusa sub semnul intrebarii, dar fotbalistul lui Bayern s-a recuperat dupa accidentarea suferita la glezna stanga.

Lotul complet al Frantei ii cuprinde pe: Carrasso, Hugo Lloris, Mandanda – Abidal, Evra, Kaboul, Koscielny, Rami, Reveillere, Sagna – Cabaye, Alou Diarra, Mvila, Malouda, Marvin Martin, Matuidi, Nasri, Valbuena – Benzema, Gameiro, Hoarau, Menez, Loic Remy, Ribery.

Partida dintre Romania si Franta va avea loc marti, 6 septembrie, de la ora 21.30 si va fi primul meci disputat pe National Arena din Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
1.050 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger