AcasăSPORTRevolta la Oltchim. Fetele vor salariile intregi!

Revolta la Oltchim. Fetele vor salariile intregi!

Oana Chirila nu s-a descurcat in fata apararii de la Jolidon Cluj

Campioana Romaniei la handbal feminin a pierdut confruntarea cu „U” Jolidon Cluj (scor 27-29), inregistrand prima infrangere in campionat dupa 11 februarie 2009. In vestiarul echipei lui Radu Voina, scandalul e cat casa, asta dupa ce conducerea clubului din Valcea a decis injumatatirea contractelor jucatoarelor.

Oana Chirila nu s-a descurcat in fata apararii de la Jolidon Cluj

Semifinalista Ligii Campionilor din acest sezon, Oltchim Rm.Valcea a fost invinsa, in campionat, dupa 3 ani, 2 luni si 8 zile. Oltchim a cedat miercuri seara la Cluj, pe terenul rivalei „U” Jolidon, cu scorul de 27-29. Oltencele au condus autoritar doua treimi din partida, dar pe final s-au prabusit, fiind criticate aspru de catre tehnicianul Radu Voina, altfel depasit si el de situatie.

Gyor-ul a stricat tot

Surse din anturajul echipei fanion a handbalului feminin romanesc sustina ca infrangerea de la Cluj nu a fost intamplatoare, ea fiind, de fapt, rezultatul nemultumirilor din sanul echipei. Mica Bradeanu &co sunt extrem de suparate pe conducerea clubului, care nu vrea sa revina asupra deciziei privind blocarea a 50% din salarii. Hotararea a fost luata dupa partidele din grupele Ligii Campionilor, cand valcencele au pierdut lamentabil cu Buducnost si au remizat cu frantuzoaicele de la Metz. Cele doua parti se intelesesera ca banii sa fie deblocati daca fetele se califica in finala, dar cum ETO Gyor a „ucis” visul valcencelor de a prinde ultimul act, sefii de la Oltchim au ramas pe pozitii.

„U” Jolidon, la cinci puncte

In ciuda esecului din Ardeal, Oltchim ramane pe primul loc in Liga Nationala de handbal, oltencele avand si doua restante de disputat. Gruparea din Valcea este urmata in clasament de „U” Jolidon, formatie aflata la 5 puncte distanta.

author avatar
Sebastian Stan
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger