AcasăSPORTRevolta la Dinamo: toti jucatorii vor sa plece!

Revolta la Dinamo: toti jucatorii vor sa plece!

Jucatorii dinamovisti sunt socati de comportamentul noului patron, Ionut Negoita

Antrenorul Cornel Talnar nu mai are pe cine folosi in ultima etapa de campionat. Jigniti de Ionut Negoita, fotbalistii cu personalitate din Stefan cel Mare si-au anuntat impresarii ca vor sa plece de la echipa!

Jucatorii dinamovisti sunt socati de comportamentul noului patron, Ionut Negoita
Ionut Negoita

Schimbarea actionariatului la Dinamo n-a adus liniste, ci haos. Neplatiti pe ultimele luni si pe deasupra facuti cu ou si cu otet de noul „patron”, jucatorii vor sa se transfere la alte formatii, lucru pe care l-a aflat chiar si antrenorul Cornel Talnar.

„Din pacate, cam toti baietii si-au exprimat dorinta de a se transfera la finalul campionatului. Dupa remiza cu Ceahlaul, s-a rupt caruta. A fost o discutie cu conducerea care i-a deranjat si ei mi-au spus ca vor sa plece. Sefii au amenintat ca fac 30 de achizitii si atunci ai mei s-au suparat si au zis sa vina aia sa joace in locul lor. La Dinamo trebuie o reconstructie facuta profesionist, cu oameni de fotbal, care se pricep! Nu se putea obtine mai mult cu problemele financiare, organizatorice si de lot care au fost la Dinamo”, a dezvaluit Cornel Talnar la finalul partidei cu Viitorul Constanta. Spusele „Tantarului” au fost confirmate chiar de un fotbalist, este vorba de portarul Cristian Balgradean: „O sa-l rog pe nea Victor Becali sa imi gaseasca echipa, toti vrem sa plecam la mai bine!”.

In alta ordine de idei, se pare ca viitorul tehnician al formatiei Dinamo va fi Tibor Selymes, „principal” la echipa a doua a clubului. Din lipsa de bani, conducerea din Stefan cel Mare a decis sa apeleze la fostul international, si-asa angajat la Dinamo.

Viitorul le-a luat 3 puncte si 680.000 de euro

Invinsi de Viitorul Constanta, scor 2-3, in penultima etapa a sezonului, dinamovistii au pierdut nu doar trei puncte, ci si o importanta suma de bani. Daca echipa castiga meciul si astfel putea termina campionatul pe locul 5, sponsorul „Orange” ar fi platit un milion de euro, in loc de 500.000, cat da pentru pozitia a 6-a. Iar pentru ca au cazut o pozitie in clasament, dinamovistii mai pierd si 180.000 de euro din drepturile tv.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger