AcasăRecomandariRevolta in vestiar! Dan Petrescu nu mai e dorit de fotbalistii lui...

Revolta in vestiar! Dan Petrescu nu mai e dorit de fotbalistii lui Dinamo Moscova

Dinamo Moscova a inregistrat, duminica seara, al patrulea egal din primele sapte etape ale campionatului rus, 1-1 cu FK Rostov, iar elevii lui Dan Petrescu i-au transmis antrenorului roman ca ar fi momentul sa plece.

Dan Petrescu ar putea pleca de la Dinamo Moscova, desi a pierdut doar 4 meciuri din 22
Voronin a marcat trei goluri in acest sezon, desi a fost folosit doar in trei meciuri

In ciuda parcursului bun avut la carma lui Dinamo Moscova in sezonul 2012-2013, Dan Petrescu a pierdut repede din frau vestiarul si are zilele numarate la gruparea patronata de afaceristul Boris Rotenberg, unul dintre cei mai bogati rusi. Zilele trecute, presa rusa anunta iminenta inlocuire a tehnicianului roman cu olandezul Dick Advocaat, mutare care prinde tot mai mult contur. Mai nou, Dan Petrescu nu mai este nici pe placul elevilor sai, care pun prestatiile dezastruoase din startul actualului sezon pe seama alegerilor proaste facute de “Bursuc”. Ziare.com anunta ca revolta jucatorilor este condusa de veteranii Andrei Voronin, fost la FC Liverpool, si Igor Denisov, capitanul nationalei Rusiei. Primul a anuntat ca “la multumesc fanilor pentru ca m-au cerut pe teren dupa pauza. Probabil d-aia am si intrat, altfel Dan Petrescu nici nu m-ar fi bagat in seama, daca nu ma cereau fanii”.

Voronin nu uita nici ca tehnicianul roman s-a debarasat de serviciile sale in vara anului trecut, cand a acceptat imprumutul ucraineanului la Fortuna Dusseldorf. Igor Denisov este nemultumit ca nu are postul de titular asigurat si face presiuni pentru inlaturarea lui Dan Petrescu. Mai ales ca in locul acestuia ar putea sosi olandezul Dick Advocaat, antrenor cu care Denisov a colaborat excelent la Zenit St. Petersburg, in perioada 2006-2009 si care l-a promovat drept capitan al nationalei Rusiei in 2010.

author avatar
Cristi Ionita
852 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger