AcasăRecomandariRevine in Turcia? Hagi, oferta de la Trabzonspor

Revine in Turcia? Hagi, oferta de la Trabzonspor

Dupa ce a dus Viitorul Constanta in topul celor mai puternice formatii din Romania, Gica Hagi a inceput sa redevina un nume interesant pentru cluburile din strainatate.

In Turcia, numele lui Hagi este legat de clubul Galatasaray

Din retur, echipa de la malul marii ar putea avea un alt staff tehnic, asta fiindca „Regele” este dorit cu insistenta in Turcia. Baskanul Ibrahim Haciosmanoglu si-a propus sa castige alegerile pentru presedintia clubului Tranbzonspor cu ajutorul lui Gica Hagi. Intreaga sa strategie electorala este construita in jurul aducerii la echipa a celui mai mare fotbalist din istoria primei ligi turce. Dupa victoria cu ACS Poli, scor 2-1, Gica Hagi a vorbit despre oferta lui Trabzon, recunoscand ca ii este greu sa ia o decizie in acest sens. „Nu pot sa vorbesc, nu pot sa zic nimic. Nu stiu ce va fi maine, dar nu poti sa spui niciodata «niciodata». Chiar daca Viitorul e clubul meu… in fine, vom vedea ce va fi. Probabil ca usor-usor am inceput sa fiu antrenor. Poate ca au inceput sa vina ofertele, dar va trebui sa analizez pentru ca aici, la Viitorul, am un proiect foarte bun si mi-e greu sa ma despart de ce am construit pana acum”, a declarat Hagi in conferinta de presa.
Referitor la lupta cu Astra si Steaua pentru suprematie in Liga 1, patronul-antrenor al Viitorului a declarat ca nu se teme de revenirea lui Reghecampf pe banca „ros-albastrilor”: „Noi suntem intr-un moment foarte bun, am facut o munca buna aici. Ne-am obligat singuri, de acum suntem acolo sus si incercam sa demonstram ca suntem cei mai buni. Avem cele mai multe goluri marcate, avem spirit ofensiv. Am aratat in ultimele luni ca strategia noastra e buna. Incepand de la transferul lui Cernat, de la ideea de a juca fara numar 9, cu 9 fals, totul s-a intamplat asa cum ne-am dorit. Vor fi meciuri dificile cu Steaua, dar nu are nicio importanta ca a venit Reghecampf la ei. E o echipa mare, foarte buna. O schimbare aduce mereu entuziasm, dar si noi suntem intr-un moment foarte bun”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger