AcasăSPORTRevelion de pomina la Otelul. Narcis Raducan a fost data afara de...

Revelion de pomina la Otelul. Narcis Raducan a fost data afara de Dan Grigore Adamescu!

Dupa ce clubul a fost preluat de miliardarul Dan Grigore Adamescu, totul parea ca va intra in normal la Otelul Galati. Cu cateva ore dupa intrarea in noul an, presedintele clubului, Narcis Raducan, a fost indepartat, fiind acuzat de noul investitor ca a cheltuit prea mult pe transferuri!
Narcis Raducan, prima victima a lui Adamescu la Galati

Omul adus cu surle si trambite, de catre Marius Stan, actualul primar al orasului, a reusit sa inflameze spiritele pe malul Dunarii. Potrivit presei galatene, Dan Grigore Adamescu i-a luat dreptul de decizie lui Narcis Raducan si a dat afara conducerea administrativa, iar reprezentantii TNG (The Nova Group- grupul de firme apartinand afaceristului) au venit si au ridicat actele si hard disk-urile calculatoarelor de la club.

Dan Grigore Adamescu taie si spanzura pe banii sai

Adamescu ar fi reclamat transferurile efectuate in luna decembrie (Daud Gazale, Victoras Astafei, Cosmin Vancea si Alex Zaharia), pe motiv ca s-au cheltuit prea multi bani. In plus, omul care a preluat clubul galatean de la Mittal Steel este acuzat ca si-ar fi trecut in cont suma castigata de Otelul in  sezonul 2011-2012, in Liga Campionilor. Dan Grigore Adamescu a fost adus la Galati de catre fostul conducator al clubului, Marius Stan, la fel ca si actualul presedinte, Narcis Raducan. In zilele urmatoare va avea loc o intalnire intre Stan si Adamescu, pentru a lamuri situatia.

author avatar
Sebastian Stan
1.116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger