AcasăSPORTReusita fantastica pentru echipa lui Sumudica: Astra s-a calificat in primavara europeana!

Reusita fantastica pentru echipa lui Sumudica: Astra s-a calificat in primavara europeana!

Echipa antrenata actualmente de Marius Sumudica a scris istorie pentru clubul giurgiuvean, obtinand o calificare fantastica in 16-imile Europa League.

In timp ce vicecampioana Ligii I, Steaua, a ratat aceasta sansa, Alibec, Sapunaru si compania si-au vazut visul implinit. Campioana Astra va evolua, asadar, in primavara europeana.

Desi joi seara a incheiat la egalitate, 0-0, pe Arena Nationala, meciul contra formatiei AS Roma, in fata catorva mii de suporteri, Astra a beneficiat si de rezultatul obtinut de cehii de la Victoria Plzen in meciul contra Austriei Viena, cei dintai intorcand, practic, soarta infruntarii, de la 0-2 la 3-2. „Imi felicit jucatorii, fara cuvinte mari, (…) dar chiar sunt eroi”, a apreciat Sumudica, la conferinta de dupa meci.

Astra Giurgiu merge mai departe in Europa League, de pe locul 2 in grupa E, dupa ce a adunat 8 puncte, in conditiile in care prima e formatia AS Roma, cu 12 puncte.

sursa foto: Facebook/Astra Giurgiu

author avatar
Cristina Stefan
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger