AcasăSPORTRetragere de gala pentru Sir Alex. United avea 3-1 la pauza. Afla...

Retragere de gala pentru Sir Alex. United avea 3-1 la pauza. Afla cat s-a terminat meciul de la West Bromwich!

De departe cel mai spectaculos meci al ultimei etape din Premier League s-a disputat la West Bromwich, unde gruparea lui Gabriel Tamas a intalnit pe Manchester United.

Cu Alex Ferguson la ultimul meci pe banca, oaspetii au inceput in forta si aveau 2-0 inca din minutul 9, gratie golurilor marcate de Kagawa si Olsson, autogol.

Buttner a facut 3-0, in minutul 30, iar Morrison a tinut-o in viata pe West Brom cu un gol marcat in minutul 40.

Dupa pauza, cele doua formatii au transformat in gol aproape fiecare ocazie avuta. Lukaku a redus din diferenta, dar Van Persie si Chicharito Hernandez si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor, astfel ca Manchester United avea 5-2 in minutul 80.

Lukaku si Mulumbu au reusit sa inscrie intr-un interval de 50 de secunde, acelasi Lukaku reusind hattrick-ul, in minutul 86, si stabilind scorul final, West Bromwich Albion – Manchester United 5-5.

Marea castigatoare a ultimei etape din Premier League a fost Arsenal Londra, care s-a impus, cu 1-0, pe terenul lui Newcastle si si-a asigurat calificarea in UEFA Champions League. „Tunarii” merg in Liga in dauna lui Tottenham desi rivalii de pe White Hart Lane s-au impus si ei, cu 1-0, in confruntarea cu Sunderland.

In celelalte meciuri disputate duminica in Anglia s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Chelsea – Everton 2-1, Liverpool – Queens Park Rangers 1-0, Manchester City – Norwich City 2-3, Southampton – Stoke City 1-1, Swansea – Fulham 0-3, West Ham United – Reading 4-2 si Wigan Athletic – Aston Villa 2-2.

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger