AcasăSPORTRenunt la toate centurile, mai putin la cea de 1 milion $!

Renunt la toate centurile, mai putin la cea de 1 milion $!

Floyd Mayweather pastreaza pentru el cea mai scumpa centura din istoria boxului

Inca se mai comenteaza pe marginea victoriei din meciul cu Manny Pacquiao, dar lui Floyd Mayweather nici ca-i pasa, el are cu totul alte planuri.

Floyd Mayweather pastreaza pentru el cea mai scumpa centura din istoria boxului

Care nu sunt deloc legate de box, dupa cum lasa sa se inteleaga chiar campionul WBC, WBO si WBA.  In ultima sa iesire publica, Floyd Mayweather a anuntat ca are de gand sa renunte la toate centurile pe care le detine. La toate in afara de una! Cel supranumit „Money Mayweather” a subliniat ca va pastra centura speciala pusa in joc de WBC la meciul dintre el si Manny Pacquiao, centura evaluata la un milion de dolari si care contine 3.017 smaralde, avand batute in aur chipurile celor doi pugilisti.
Neinvins la profesionisti in 48 de meciuri, americanul vrea sa dea sansa si altor boxeri sa lupte pentru unul din titlurile pe care le detine, mai ales ca el este campion la doua categorii diferite (mijlocie si semimijlocie). „Renunt la centurile pe care le am. Nu stiu daca voi face asta chiar de luni (n.r. – ieri) sau in saptamanile urmatoare, dar o voi face, e clar! Am avut o discutue cu staff-ul meu si am hotarat impreuna acest lucru. Ceilalti pugilisti trebuie sa aiba o sansa sa castige aceste centuri si eu doresc sa le dau aceasta sansa. Nu sunt lacom. Sunt campion mondial la doua categorii diferite de greutate. E timpul sa-i las si pe altii”, a declarat Mayweather intr-un interviu acordat ESPN. Campion WBA (din 2012 si WBC (din 2013), americanul Mayweather a cucerit duminica dimineata si centura cu diamante in versiunea WBO, dupa ce l-a invins la puncte pe Manny Pacquiao.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger