AcasăRecomandariReghecampf sare la gatul lui Iordanescu jr.

Reghecampf sare la gatul lui Iordanescu jr.

Reghecampf stie sa-si impuna punctul de vedere cu pumnul

Presat de Gigi Becali, care ii cere rezultate pe masura investitiilor facute in iarna, Laurentiu Reghecampf are tot mai multe derapaje.

Reghecampf stie sa-si impuna punctul de vedere cu pumnul

Dupa ce a caftit un minor intr-un club bucurestean, dupa cum au relatat ziarele de scandal, antrenorul Stelei s-a facut remarcat si intr-o conferinta de presa, cand l-a luat in prim-plan pe fiul selectionerului. In razboiul sau cu Anghel Iordanescu, Reghecampf nu tine cont de nimeni si nimic, dovada ca ieri l-a „mitraliat” pe tehnicianul Pandurilor: „Edi Iordanescu vorbeste mult. Mereu cand sunt meciuri importante, el se plange de problemele de la echipa. Se plange de arbitri si de salarii, iar eu nu cred ca este fair-play sa faca asta. Eu ce sa mai zic de meciurile celor de la Pandurii? Ar trebui sa ma ingrijorez si sa nu ma mai prezint la meci. In Liga 1 sunt multe probleme, la toate echipele, dar trebuie sa fie fair-play. Sa ramanem cu picioarele pe pamant si trebuie sa ne vedem de treburile noastre. Este o situatie grea pentru toata lumea”. In contextul in care Iordanescu jr. nu a atacat in niciun fel Steaua ori vreun membru al staff-ului campioanei, reactia lui Reghecampf arata disperarea care l-a cuprins.

Acuza oboseala internationalilor

De parca Steaua a fost singura echipa care a dat jucatori la lot, Laurentiu Reghecampf s-a plans si de oboseala cu care s-au intors fotbalistii dupa actiunea Lituania – Spania. „Avem aceasta problema cu unii jucatori. Varela nu va fi in lot, pentru ca are meci la nationala, iar despre jucatorii romani de la echipa nationala, cunoasteti situatia si nu as vrea sa discutam foarte mult, ca nu e corect. Va fi greu, dar trebuie sa se refaca, au trei zile la dispozitie. Sper sa nu avem probleme”.

Marica: „Nimeni nu ne poate sta in cale”

Cu toate ca transferul sau la Steaua este pe cale sa faca fas, Ciprian Marica (foto) stie ca trebuie sa tina ridicat steagul tupeului. Echipa sa e la trei puncte in spatele liderului Astra, dar internationalul roman ramane optimist: „Mergem la Pandurii sa castigam cele trei puncte. Daca ne vom face jocul nostru, nimeni nu ne va putea sta in cale! Avem sanse mari sa castigam campionatul, sansele noastre au crescut considerabil. Putem urca pe primul loc. Avem cel mai bun lot si trebuie sa demonstram asta”.
Despre recuperarea sa, Marica sustine ca este apt de joc: „Ma simt foarte bine, m-am antrenat zi de zi cu echipa. De o saptamana fac antrenamente normale”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger