AcasăRecomandariReghecampf s-a dat smardoi la Vaslui

Reghecampf s-a dat smardoi la Vaslui

Scene reprobabile in Moldova, cu oficiali ai Stelei in prim plan, ceea ce deja nu mai reprezinta o surpriza. De data aceasta, nu Mihai Stoica este actorul principal, ci tehnicianul Laurentiu Reghecampf.

Reghecampf arata pumnul oricui il supara

Antrenorul campioanei Romaniei s-a dat in spectacol si la Vaslui, tot „din vina” ziaristilor si de data asta! La obisnuita conferinta de presa, „Reghe” i-a anuntat pe jurnalistii prezenti in sala ca nu accepta nicio intrebare, „de data asta vorbesc doar eu”. Totusi, cineva si-a permis sa-l deranjeze, prilej pentru o replica ironica venita din sala: „Lasati-l sa se pregateasca de Liga Campionilor”. Enervat, Reghecampf a parasit nervos conferinta, iar pe hol s-a intalnit cu Cristian Lapa, ziarist local si corespondent al „Gazetei Sporturilor”. Tehnicianul Stelei l-a agresat pe Lapa, dupa cum povesteste chiar jurnalistul pentru „gsp.ro”: „Ne-a jignit, iar eu i-am raspuns ca «daca noi suntem prosti, atunci si tu esti!». In momentul acela m-a luat de gat si a vrut sa-mi dea un cap in gura. M-am ferit… Inca ma tinea de git, dar s-a retras in momentul in care s-au indreptat camerele tv inspre noi”.

Ieri, sotul Anamariei Prodan a negat orice conflict in Vaslui: „Nu am avut niciun incident, habar nu am despre ce este vorba. Nu stiu cine si ce interes are de inventeaza asemenea lucruri. Erau unii pe hol, imbracati in gecile de la FC Vaslui, care tot vociferau, iar eu nu i-am bagat in seama si m-am dus in cabina. Cu toate ca am fost provocat la vestiare, nu am raspuns nimanui si sunt pur si simplu uluit si siderat cand vad ce se spune”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger