AcasăSPORTReghecampf, la un pas de semifinalele Ligii Campionilor

Reghecampf, la un pas de semifinalele Ligii Campionilor

Al Hilal, formatia antrenata de tehnicianul roman Laurentiu Reghecampf, are mari sanse sa se califice in semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Al Hilal a trecut, marti seara, cu 1-0 de qatarezii de la Al Sadd, singurul gol al meciului fiind inscris de Al Faraj, in minutul 71.

Returul va avea loc saptamana viitoare, dar specialistii dau, deja, o calificare sigura a celor de la Al Hilal, trupa lui Reghecampf dominand copios mansa tur.

Unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren a fost Mihai Pintilii. De altfel, fostul stelist a fost inlocuit in minutul 84, fiind aplaudat la scena deschisa.

Intr-un alt meci din sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, a trecut, cu 2-0, de Al Ittihad, din Arabia Saudita.

Cea mai mare surpriza din aceasta faza a competitiei s-a produs miercuri, cand australienii de la WS Wanderers s-au impus, cu 1-0, impotriva marii favorite Guangzhou Evergrande. Singurul gol al meciului a fost marcat de Golec, iar chinezii si-au complicat serios soarta in conditiile in care Zhang si Gao au fost eliminati pe final si vor rata returul de saptamana viitoare.

author avatar
Cristi Ionita
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger