AcasăRecomandariReghecampf il ameninta cu bataia pe Dragomir

Reghecampf il ameninta cu bataia pe Dragomir

Dupa ce s-a certat cu Victor Piturca, tehnicianul Laurentiu Reghecampf i-a declarat razboi si lui Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Reghecampf si-a jurat ca-i va da o lectie lui Dragomir pentru jignirile aduse sotiei sale, Anamaria Prodan
Dumitru Dragomir
Anamaria Prodan

Intreg scandalul a pornit de la Anamaria Prodan, sotia antrenorului stelist, care l-a criticat pe Dragomir pentru afirmatiile facute imediat dupa meciul cu Schalke, pierdut de campioana Romaniei la scor de neprezentare. Replica celui supranumit „Corleone” nu doar ca n-a intarziat sa apara, dar a fost de o duritate nemaiintalnita: „Eu fac parte din alta categorie de curve, cele destepte in fotbal. Daca imi dau drumul la gura… Nu sunt vreun popandau cu care s-a intalnit ea pana acum. Eu sunt curva batrana in fotbal, desteapta si foarte periculoasa. In schimb, ea…”. In apararea sotiei sale, Laurentiu Reghecampf lasa sa se inteleaga ca-i va aplica o corectie fizica lui Dumitru Dragomir cu prima ocazie cand cei doi se vor intalni. „Declaratiile de genul acesta ma fac sa uit de varsta, de orice. Nu mi-a venit sa cred. Nu cred ca a mai putut face cineva astfel de declaratii. Ce a zis Dumitru Dragomir este incredibil. Nu pot sa mai tin cont de nimic, atunci cand face cineva astfel de declaratii. Poate ca ne vom intalni si cu siguranta vom avea anumite discutii, gesturi, nu pot sa tin cont de nimic. Nu se poate ca un om de fotbal sa spuna asemenea lucruri. Nu mi se pare normala o astfel de reactie din partea cuiva care ne conduce”, a raspuns tehnicianul Stelei la „DolceSport”.

Dragomir este cel de-al doilea om de fotbal cu care familia Reghecampf – Prodan a intrat in conflict in ultima luna. Cel mai recent scandal a fost cu Victor Piturca, selectionerul echipei nationale, aplanat in cele din urma de insusi presedintele FRF, Mircea Sandu.

Risca viitorul Stelei

Atitudinea razboinica afisata de Reghecampf, Prodan si chiar MM Stoica se poate rasfrange asupra Stelei, stiut fiind faptul ca Dumitru Dragomir nu este genul de personaj care sa uite si sa ierte astfel de „derapaje”. In trecut, nici macar Gigi Becali n-a castigat vreun „meci” cu mai marele LPF, din contra, „Corleone” a avut grija sa „faulteze” Steaua ori de cate ori a putut, aratandu-i, astfel, latifundiarului cine este seful in fotbalul romanesc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.655 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger