AcasăSPORTReghecampf crede ca rivalii din Liga 1 i-au trimis fosta nevasta ca...

Reghecampf crede ca rivalii din Liga 1 i-au trimis fosta nevasta ca sa faca scandal la televizor

Dialog aprins intre Reghecampf si prima lui sotie

Mariana Pfeiffer, prima nevasta a actualului tehnician al Stelei, a aparut la televizor acuzandu-si fostul partener de viata ca nu se mai intereseaza de fiul lor, Luca.

Dialog aprins intre Reghecampf si prima lui sotie

Marti seara, prima doamna Reghecampf, Mariana Pfeiffer, a mers in platoul Acasa TV pentru a povesti cum s-a spulberat, in anul 2007, mariajul ei cu actualul antrenor al Stelei.

Mariana Pfeiffer spune ca Anamaria Prodan i-a distrus casnicia

Desi femeia a recunoscut ca, pana de curand, tehnicianul a platit pensie alimentara pentru fiul Luca (10 ani), in ultima vreme, Laurentiu nu a mai dat niciun semn de viata. In 2008, Mariana Reghecampf solicitase o pensie alimentara lunara de 2.500 de euro. In ultimele luni ale anului 2012, ea a primit doar cate 300 de euro pe luna.

Mariana Pfeiffer (47 de ani), recasatorita in Germania, declara ca vinovatul principal pentru distrugerea primei sale casnicii este Anamaria Prodan, cea care i-ar fi „spart” familia. Intrat in direct, Laurentiu Reghecampf s-a aratat dezgustat de prezenta Marianei in studioul Acasa TV, sfatuind-o pe femeie sa plece acasa, pentru ca se face de ras. Ulterior, Anamaria Prodan a sfatuit-o si ea pe acuzatoare sa nu incerce sa strice imaginea unui antrenor care se pregateste sa ia titlul in Liga 1, un Reghe aflat in „cea mai frumoasa perioada a vietii sale”.

De altfel, dupa consumarea emisiunii, familia Reghecampf-Prodan a intrat in posesie unei informatii uluitoare. Neoficial, se pare ca rivalele din campionat ale Stelei ar fi inlesnit aparitia doamnei  Pfeiffer pe micul ecran, tocmai pentru ca scandalul sa dinamiteze catusi de putin atmosfera la gruparea din Ghencea. Sub comanda lui Reghecampf, Steaua traverseaza cel mai bun start de sezon din ultimii 16 ani, cu 25 de puncte obtinute dupa 10 partide, cu 23 de goluri marcate. Mariana Pfeiffer si Laurentiu Reghecampf au fost casatoriti vreme de 14 ani. Nunta a avut loc in 1994, cand Reghe avea doar 19 ani, iar aleasa inimii sale, cu 10 ani mai mult. Divortul s-a produs in 2008, pe vreme in care Laurentiu visa la un transfer la gruparea germana FC Kaiserslautern. In urma mariajului dintre cei doi a rezultat o fata (Ana-Lisa) si un baiat (Luca). Din pacate, fetita s-a stins din viata la o varsta frageda, din cauza unei malformatii congenitale la inima.

Alerta in campionat: Prodanca redevine impresar!

Singurul club din Liga 1 care nu-si face ganduri necurate este Steaua, acolo unde sotul Reghecampf activeaza ca antrenor principal. In rest, mai toata lumea din campionatul lui Mitica este alarmata de retragerea Anei din functia de presedinte al „U”Cluj si mai ales de iminenta „reactivare” a acesteia in rol de agent de jucatori. Suspiciunile sunt intretinute si de zvonurile care au aparut cu prilejul partidelor jucate de Steaua contra Rapidului sau Petrolului, cand mai multi jucatori au fost acuzati de patroni sau antrenori de legaturi stranse cu fosta lor impresara, Anamaria Prodan – vezi cazurile Herea, Bornescu, Achim si Cristescu.

author avatar
Sebastian Stan
1.354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger