AcasăSPORTReghecampf are toate motivele sa-si propuna calificarea in "optimile" Ligii: Primavara aduce...

Reghecampf are toate motivele sa-si propuna calificarea in „optimile” Ligii: Primavara aduce milionul

Reghecampf isi ia atacantul dorit

„Este un antrenor bun, dar si scump!”, spun apropiatii despre Laurentiu Reghecampf. Intr-adevar, tehnicianul Stelei si-a trecut in contract cateva clauze de performanta uluitoare pentru Romania.

Reghecampf, cel mai scump antrenor din Liga 1

Astfel, constient ca pregateste o echipa capabila sa obtina rezultate importante pe plan international, Reghecampf are stipulat in contractul cu FC Steaua ca primeste un bonus de un milion de euro in cazul in care califica formatia „ros-albastra” in optimile de finala ale Ligii Campionilor! Si din acest motiv nu rateaza nicio ocazie sotul Anamariei Prodan sa vorbeasca despre depasirea fazei grupelor, obiectiv fantasmagoric pana acum in fotbalul romanesc. Pana atunci, Reghecampf se multumeste sa stranga punct cu punct in grupa E, asta si fiindca primeste cate 25.000 de euro pentru o remiza si 75.000 de euro la victorie!

Niciun jucator din lotul Stelei nu se apropie de conditiile financiare existente in contractul antrenorului Reghecampf. Grecul Pantelis Kapetanos este cel mai bine platit fotbalist, cu 300.000 de euro pe sezon, urmatorul pe lista fiind Adrian Cristea, cu 180.000 de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger