AcasăRecomandariReghecampf: "Am vorbit cu Mircea Sandu, sunt dispus la o colaborare"

Reghecampf: „Am vorbit cu Mircea Sandu, sunt dispus la o colaborare”

Infrangerea cu Turcia a dinamitat Casa Fotbalului: surse din cadrul Federatiei sustin ca Mircea Sandu si Victor Piturca nu-si mai vorbesc deloc. Mai mult, presedintele FRF l-a contactat deja pe Laurentiu Reghecampf, alimentand zvonurile care-l dau pe tehnicianul Stelei drept viitorul selectioner al echipei nationale!

Laurentiu Reghecampf este principalul favorit sa preia "nationala"

Al treilea mandat al lui Victor Piturca pe banca „nationalei” se apropie de final, desi contractul este valabil pana in 2016! Indiferent de rezultatul campaniei de calificare la Cupa Mondiala de anul viitor (Romania depinde de Olanda ca sa prinda barajul), „tricolorii” vor avea un alt selectioner in preliminariile pentru „europeanul” din Franta. In clipa de fata, favorit sa-l inlocuiasca pe Piturca este Laurentiu Reghecampf. Fara sa intre in detalii, tehnicianul campioanei Steaua Bucuresti a recunoscut ca a fost contactat de presedintele FRF: „Este adevarat, am discutat cu Mircea Sandu si sunt dispus la o colaborare cu echipa nationala. Dar, discutiile privind inlocuirea actualului selectioner nu isi au rostul, nu trebuie sa facem rau «nationalei»”.

Aducerea lui Reghecampf la carma tricolorilor ar fi pe placul fanilor, acestia scandandu-i numele la finalul partidei cu Turcia. Tot atunci, spectatorii prezenti pe „Arena Nationala” i-au cerut demisia lui Victor Piturca, nemultumiti nu atat de infrangere, cat de maniera in care a jucat Romania.

Iordanescu se dezice de „Satana”

Fost selectioner, Anghel Iordanescu este de parere ca Victor Piturca a gresit primul „11” in meciul cu Turcia. Cu toate acestea, „Generalul” ezita sa ceara demiterea selectionerului. „Era lesne de inteles ca Ciprian Marica si Gabriel Torje, care nu au turatie si ritm, nu pot duce un asemenea meci. La mijlocul terenului, Romania a fost net inferioara, Pintilii si Hoban s-au dovedit mult sub adversarii directi. Cred, insa, ca nu este o solutie demiterea lui Piturca. El trebuie sustinut, ne poate duce la baraj”.

Pozitia viitorului sef al FRF

Candidat cu cele mai mari sanse la presedintia Federatiei, fostul international Gica Popescu nu este de acord cu Victor Piturca in privinta incapacitatii jucatorilor romani de a disputa doua meciuri in interval de patru zile. Punctul de vedere al „Baciului” contrazice declaratiile facute de selectioner la finalul partidei cu Turcia: „In apararea lor, daca ma antrenam o saptamana-doua, faceam fata mai bine! M-au intrebat jurnalistii daca era greu sa repetam un joc bun la patru zile distanta. Uitati, va rog, de chestia asta! Esti fotbalist adevarat, joci si la doua zile distanta si dai tot ce poti ca sa castigi! In fotbalul de azi, altfel nu se poate!”.

[poll id=”595″]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger