AcasăSPORTReghecampf a calificat Al Hilal in semifinalele Ligii Campionilor

Reghecampf a calificat Al Hilal in semifinalele Ligii Campionilor

Reghecampf are parte de un start excelent pe banca lui Al Hilal

Chiar daca vorbim despre Asia, competitia este una extrem de importanta, iar rezultatul obtinut de echipa lui Laurentiu Reghecampf merita notat.

Reghecampf are parte de un start excelent pe banca lui Al Hilal

Fostul „principal” al Stelei s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal (formatie din Arabia Saudita), dupa ce a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputata in deplasare cu formatia Al Sadd (Qatar), in returul sferturilor de finala. Internationalul Mihai Pintilii a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Al Hilal in acest meci disputat pe stadionul „Jassim Bin Hamad”, din Doha, in fata a 14.200 de spectatori. In tur, Al Hilal reusise sa se impuna pe teren propriu cu 1-0, gratie reusitei lui-Al-Faraj, din minutul 71. „A fost un joc foarte dificil, asa cum ma asteptam. Gazonul a fost foarte rau, fapt ce a dezavantajat ambele echipe, nu doar pe noi. Acum, eu si fotbalistii mei o sa ne bucuram de acest moment, iar apoi ne vom gandi la urmatorul adversar”, a declarat Reghecampf la finalul intalnirii.
Al Hilal va intalni in penultimul act al competitiei pe Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, fosta trupa a lui Cosmin Olaroiu si Mirel Radoi. Primul duel va avea loc pe 16 septembrie, acasa, returul fiind programat doua saptamani mai tarziu. In finala, Reghecampf s-ar putea confrunta cu Marcelo Lippi, tehnician la Guanghzou Evergrande, campioana en-titre a Asiei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger