AcasăSPORTReghecampf: „Vreau Steaua pe locul 1!”

Reghecampf: „Vreau Steaua pe locul 1!”

Reghecampf priveste spre varful clasamentului

Pe cai mari dupa victoriile pe linie inregistrate de la revenirea sa la Steaua, Laurentiu Reghecampf anunta ca vrea sa intre in play-off de pe primul loc in clasament.

Reghecampf priveste spre varful clasamentului

Intr-o conferinta de presa organizata ieri, tehnicianul campioanei a vorbit despre jocul cu ACS Poli Timisoara, ultimul pe 2015: „Nu ma gandesc la meciurile importante, ma gandesc la cel de luni seara. Va fi ultima finala din acest an, o partida dificila, cu o presiune foarte mare pentru noi fiindca venim dupa trei victorii consecutive. Conteaza foarte mult sa terminam acest sezon cu o victorie. Va fi bine pentru jucatori sa mearga in vacanta cu patru victorii la rand. Noi speram ca pana in play-off sa fim pe primul loc, daca ne vor ajuta si celelalte echipe. Trebuie sa reusim sa ne castigam meciurile. Sper sa intram in play-off de pe primul loc. Cand am venit la echipa, m-am gandit ca vom avea cinci meciuri si va trebui sa le castigam pe toate. Am avut si sansa ca celelalte echipe sa nu castige toate meciurile”. Intre liderul Astra Giurgiu si Steaua sunt, in prezent, 9 puncte, diferenta ce poate fi surmontata, daca tinem cont ca trupa lui Marius Sumudica nu trece prin cea mai buna forma a sa.

Tinteste grupele Ligii Campionilor

Referitor la ultimele comentarii ale rivalilor din Liga 1 referitoare la staff-ul sau, Reghecampf a afirmat ca are colaboratori care lucreaza la un nivel foarte inalt: „Noi avem un staff foarte bun. Eu tin foarte mult ca tot colectivul pe care-l avem sa participe in fiecare zi la pregatirea echipei. Imi place foarte mult sa controlez tot ceea ce se intampla in viata echipei noastre, sunt lucruri de disciplina la care tin foarte mult, sunt multe lucruri pe care le-am schimbat. Aici sunt doua probleme – ori facem noi miracole, ori ar trebui sa se intrebe altii daca nu cumva fac ei ceva gresit la echipele lor! Noi lucram la un nivel foarte inalt si vom reusi sa ajungem pe primele locuri, iar ce ne dorim e sa ne calificam din nou in Liga Campionilor”.

Vrea sa-l transfere pe Asprilla

Laurentiu Reghecampf recunoaste ca la Steaua mai sunt posturi care trebuie acoperite, dar nu crede ca este corect sa se discute despre asta in plin sezon: „Cautam sa aducem jucatori din campionatul intern si jucatorii de valoare care au participat si la calificarea nationalei. Asprilla este un jucator foarte bun, dar abia dupa meciul cu ACS Poli vom vom incerca sa ne interesam de jucatorii pe care-i vrem din februarie. Stiu ca Asprilla are multe oferte, este un jucator scump, dar unul de mare valoare”. Referitor la vanzarea unor titulari, cel mai aproape de o despartire este capitanul Fernando Varela: „Stiu ca are o clauza in contract care spune ca va pleca daca cineva plateste o anumita suma de bani. Jucatorii de valoare nu pot fi tinuti la infinit. Nu e niciun fel de problema, vom aduce altii fotbalisti pe pozitia lui Varela”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger