AcasăRecomandariReghecamp, vrajit de patronul Stelei cu bonusuri substantiale: million dolar arab

Reghecamp, vrajit de patronul Stelei cu bonusuri substantiale: million dolar arab

Ca sa-l readuca pe Laurentiu Reghecampf la Steaua, Gigi Becali nu s-a uitat la promisiuni. A aruncat cu ele in stanga si-n dreapta, a dat cate-n luna si in stele, iar generosu-i efort i-a fost rasplatit: sotul Anamariei Prodan s-a intors „acasa” dupa un an si jumatate.

„Daca isi indeplineste obiectivele, va castiga cat in Arabia, foarte multi bani”, s-a laudat Becali. Se zvoneste ca ar fi un bonus de 1 milion de euro pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor si inca un milion daca echipa atinge primavara europeana.
Insa, acelasi Becali i-a reamintit lui Reghecampf, in conferinta de joi, ca despagubirile acordate bulgarilor de la Litex Loveci pentru ruperea unilaterala a contractului ii vor fi oprite, lunar, din salariu! „Nu i-am pus niciun obiectiv, dar el mi-a zis ca-i bate pe toti. Nu a fost greu de convins, caci i-am facut o oferta pe care nu o putea refuza”. Gigi a vorbit si despre transferuri, unele dintre ele tot ciorbe reincalzite: „Eu i-am spus «Reghe, orice jucator vrei tu, dar neaparat ne trebuie un atacant!». A fost si el de acord. A vorbit cu Ciprian Marica, sa vedem daca vrea sa vina. Celeban (n.n. – fost jucator la FC Vaslui) e deja rezolvat de miercuri. A, si Bourceanu (n.n. – sub contract cu Litex), vine cu siguranta. E posibil si Pintilii (n.n. – Hapoel Tel Aviv), personal am vorbit cu el”.

Reactia bulgarilor: „Va plati o penalitate mare”

Pusi in fata faptului implinit, oficialii clubului Litex nu vor sa treaca asa de usor pentru dezertarea lui Reghecampf. Promisiunea lor? Antrenorul Stelei va plati o penalitate pe masura tupeului! „Despartirea de Reghecampf este un fapt, dar mai implica anumite detalii. Vom actiona in mod civilizat si european, fara scandal si pe un ton onest. Cei de la Steaua sunt constienti de situatie, noi ne vom apara interesele pana la capat si vom cere compensatii”, se arata intr-un comunicat remis de gruparea bulgara.

Becali vrea inapoi in Ghencea

Prin readucerea la echipa a lui Laurentiu Reghecampf, Gigi Becali spera sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura: intoarcerea fanilor pe stadion, dar si a echipei sale in complexul sportiv din Ghencea! Insa nu cu bani, printr-un contract de inchiriere, asa cum cere legea, ci exclus prin voia „poporului roman, care vrea ca stadionul sa fie la Steaua”. „Trebuie sa rezolvam si problema cu baza, nu mai pot continua lucrurile asa. Stiti de ce? Pentru ca «Interesul national» (n.n. – Gabriel Oprea) nu mai este si nu mai are nici putere asa mare. Mai este Zisu, asta, care sta ascuns. Dar nu mai are nici ala putere, ca si ala e facut general asa…, de Oprea. Vine o vreme cand iese uleiul la suprafata. Nu poti sa tii un stadion care este al poporului roman si poporul roman vrea sa fie la Steaua. Si ei spun ca nu-l vor sa-l dea. Cum sa nu-l dai, ma? Ca tu faci abuz in serviciu la ora asta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger