AcasăSPORTReghe si Prodanca, show la nunta fiicei lui Teia Sponte

Reghe si Prodanca, show la nunta fiicei lui Teia Sponte

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf stau langa Teia Sponte, omul care i-a dorit cu adevarat la Steaua

Insotit de Anamaria Prodan, antrenorul Laurentiu Reghecampf a fost in centrul atentiei la nunta Mariei, fiica lui Teia Sponte, omul care, practic, conduce Steaua dupa trimiterea lui Gigi Becali in inchisoare.

Conducerea Stelei, reunita la nunta fiicei lui Teia Sponte
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf stau langa Teia Sponte, omul care i-a dorit cu adevarat la Steaua
"Regele" Hagi, cerut la poze oriunde merge

Printre cei 600 de invitati s-a numarat si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, aflat in conflict deschis cu familia Reghecampf – Prodan. Sau, cel putin asa se credea, pana cand Anamaria Prodan a tinut sa puna capat barfelor din sala. Conform „fanatik.ro”, nevasta lui Laurentiu Reghecampf a fost cea care s-a indreptat spre masa lui „Corleone” si, dupa ce s-a pupat cordial cu Vica, sotia mai marelui de la LPF, a facut acelasi lucru si cu Dragomir. Din cate se pare, cel care a insistat pentru o impacare intre cele doua tabere ar fi fost chiar Teia Sponte, socrul mic, care n-a dorit ca la nunta fiicei sale sa se produca vreun scandal nedorit. Pana dimineata, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au fost sufletul petrecerii, dansand si socializand cu mai toti invitatii, buna dispozitie a tehnicianului stelist uimind asistenta.

De la fericitul eveniment n-a lipsit nici Mihai Stoica, in permanenta alaturi de Marius Ianuli, zis „Mache”, omul bun la toate la Steaua. Gica Hagi, Gica Popescu, Victor Piturca, Helmuth Duckadam sau Valeriu Argaseala au dat si ei curs invitatiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
4.503 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger