AcasăSPORT Reghe, prezentat de Steaua in anticamera. Bulgarii nu vor scandal, dar...

Reghe, prezentat de Steaua in anticamera. Bulgarii nu vor scandal, dar cer bani!

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei, insa deocamadata se discuta detalii referitoare la contract. Joi, antrenorul s-a aflat la Palatul din Aleea Alexandru, insa nu a dorit sa dea ochii cu presa, pentru a nu risca un scandal Litex-Steaua, cu sanctiuni din partea UEFA.


Potrivit finantatorului Gigi Becali, tehnicianul de 40 de ani urmeaza sa incheie socotelile cu Litex Loveci, ultima echipa pregatita, si abia apoi va fi prezentat la FCSB. Patronul a confirmat ca bulgarii vor incasa o importanta suma compensatorie pentru renuntarea la Reghecampf, suma pe care Gigi Becali o va scade din contractul antrenorului. Joi, pe site-ul clubului bulgar, Litex a anunat ca Steaua va achita o penalitate mare pentru ca l-a luat pe Reghecampf. „Despartirea de Reghecampf este un fapt clar, dar inca mai sunt de pus la punct o serie de detalii. Nadajduim ca plecarea lui se va realiza intr-un mod civilizat si european, fara scandal. Steaua este constienta de situatia pe care a creat-o si trebuie sa stie ca noi ne vom apara interesele asa cum trebuie si vor solicita o suma compensatorie mare, clauza de rezilere stipulata in contract”, sustin bulgarii.

Bourceanu si Pintilii. Transferul lui Celeban e rezolvat

Gigi Becali spune ca Reghecampf va avea prime substantiale pentru fiecare obiectiv trasat de conducerea Stelei. Desi Reghecampf l-a asigurat ca Steaua nu are nevoie in momentul de fata decat de un atacant, deja se vorbeste despre o pleiada de fotbalisti care ar putea semna cu gruparea campioana. Daca afacerea Marica pare putin probabil sa se realizeze, exista sanse ca la Steaua sa revina Bourceanu si Pintilii. Primul este liber de contract, iar al doilea se afla sub angajament cu Hapoel Tel Aviv.  Becali a anuntat joi ca il vrea pe Zoubir de la Petrolul, iar de la Craiova i-ar fi dorit pe Ivan, Bancu si Mateiu, insa oltenii cer doar pe Ivan 2 milioane de euro.  De la Astra i-ar dori pe Budescu, De Amorim, Alibec si Junior Morais, insa e greu de crezut ca giurgiuvenii isi vor ceda perlele, mai ales intr-un sezon pe care si-l pot adjudeca. Becali a anuntat ca l-a rezolvat, insa, pe polonezul Piotr Celeban, ultima oara la Slask Wroclaw.

author avatar
Mihai Koblenko
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger