AcasăSPORTReghe nu merita sa antreneze „nationala”!

Reghe nu merita sa antreneze „nationala”!

Dan Petrescu

Tehnicianul echipei ruse Dinamo Moscova ii transmite „principalului” din Ghencea sa lase deoparte aluziile la echipa nationala, prima reprezentativa fiind, inca, un subiect tabu pentru Laurentiu Reghecampf.

Dan Petrescu

La a doua experienta in strainatate, si tot nu viseaza sa devina selectioner. Deranjat, insa, ca alti antrenori cu o carte de vizita net inferioara fac declaratii cu privire la echipa nationala, Dan Petrescu (46 de ani) a iesit la atac. Intrebat la „DigiSport” daca Laurentiu Reghecampf sau Cosmin Contra pot sta pe banca tehnica a Romaniei, „Bursucul” a profitat de ocazie pentru a-l pune la punct mai ales pe tehnicianul Stelei: „Personal, as merge pe mana unui selectioner cu mai multa experienta. As spune ca un antrenor pana in 40 de ani merita sa fie la echipa nationala, dar intai sa demonstreze ceva. Daca ai luat un campionat si ai antrenat doi ani in Liga 1, nu inseamna ca imediat trebuie sa mergi la nationala!”.

Reghecampf

In tara, Dan Petrescu a cucerit titlul cu Unirea Urziceni intr-un sezon in care Liga 1 era dominata de fortele Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, iar Poli Timisoara, FC Vaslui si Universitatea Craiova aveau si ele fotbalisti extraordinari in lot.
Sub angajament cu gruparea Dinamo Moscova pana in 2015, Petrescu afirma ca n-ar refuza propunerea de a prelua a prima reprezentativa. Cu o singura conditie: „Daca voi fi liber de contract si dorit de viitorul sef al Federatiei…”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger