AcasăSPORT"Regele" Messi a pierdut apelul: ramane cu condamnare

„Regele” Messi a pierdut apelul: ramane cu condamnare

Un adevarat soc in lumea fotbalului international, cauzat de o decizie a instantei argentiniene, care l-a condamnat la 21 de luni de inchisoare pe Lionel Messi.

Decizia apartine Curtii Supreme din Spania, a fost pronuntata in cursul acestei zile, si vine pe fondul apelului depus de catre starul Barcelonei, dupa hotararea pronuntata in prima instanta – in iulie anul trecut. Tribunalul din Barcelona dictase o pedeapsa similara.

Acuzat de evaziune fiscala, unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, la momentul de fata, Messi nu este singurul reprezentant al familiei sale care s-a ales cu o pedeapsa dura, in justitie, in cazul de fata. Si spunem acest lucru avand in vedere faptul ca, potrivit elespanol.com, si tatal castigatorului „Balonului de Aur” a fost condamnat la 15 luni de inchisoare, in conditiile in care, pe fond, Jorje Horacio Messi primise tot o pedeapsa de 21 de luni.

E important de mentionat faptul ca decizia nu implica faptul ca celebrul fotbalist va ajunge sa fie privat de libertate, pentru ca, potrivit legislatiei spaniole, condamnarile sub doi ani sunt cu suspendare, in cazul in care nu includ fapte de violenta sau recidive.

sursa foto: Facebook/Leo Messi

author avatar
Cristina Stefan
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger