AcasăSPORTRegele Hagi a facut din Viitorul campioana Romaniei

Regele Hagi a facut din Viitorul campioana Romaniei

Un nou inceput, fara blaturi si cooperative in fotbalul romanesc?

FC Viitorul Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala la fotbal, sambata, dupa ce a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), pe teren propriu, la Ovidiu, in etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului.

Un nou inceput fara blaturi si cooperative in fotbalul romanesc

FC Viitorul, echipa antrenata si patronata de Gheorghe Hagi, a reusit o performanta istorica, gratie golului marcat de Gabriel Iancu (65), dintr-un penalty acordat in urma unui duel intre Ionut Larie si Florinel Coman.

Pe munca si talent

Pentru prima oara in ultimii 39 de ani, trei echipe au avut sanse la titlu inaintea ultimei etape, FC Viitorul, FCSB si Dinamo. Dupa meci, Hagi si jucatorii sai au petrecut in club. „Regele” a fost in centrul atentiei, a dansat toata seara si a cantat alaturi de lautari in aromana. In plus, a avut o cerere speciala, dorind sa i se cante piesa „De-ar sti cucul”. A doua zi, duminica, la 10 dimineata, regele era, insa, iarasi la stadion.

FCSB face spume la TAS

FC Viitorul are acelasi numar de puncte in clasament ca FCSB, dar departajarea s-a facut in urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi castigand cu 3-1 pe teren propriu si remizand la Bucuresti, 1-1. Evident, finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat ca, de fapt, formatia sa este campioana, precizand ca va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate.”Vreau sa se faca dreptate. Mergem la TAS si vedem cine este campioana. Din punctul meu de vedere, la ora asta suntem 100% campioni. Asa scrie in regulament. Ca ei vor sa faca altceva, e problema lor, e o inventie. Dar noi o sa fim campioni, o sa vedeti”, a spus Becali.

author avatar
Catalin Dumitrescu
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger