AcasăSPORTRednic negociaza pentru Bokila in Belgia si Romania

Rednic negociaza pentru Bokila in Belgia si Romania

Congolezul celor de la Petrolul ar putea pleca de sambata la Belek, unde echipa lui Mircea Rednic incepe cantonamentul de iarna. Tehnicianul lui Standard Liege negociaza transferul fotbalistului imprumutat de Petrolul de la Zulte Waregem.

Adus de Mircea Rednic in aceasta vara, Jeremy Bokila (24 de ani) s-a integrat perfect la Petrolul Ploiesti si, in acest moment, este unul dintre cei mai doriti jucatori din Liga 1. Tehnicianul care l-a promovat in Romania doreste sa-l readuca in Belgia, Rednic demarand deja discutiile cu Zulte Waregem, formatie care detine drepturile federative ale africanului.

Imprumutat la Petrolul, Bokila mai are contract cu Waregem un an si jumatate, echipa ocupanta a locului doi in Jupiler Pro League fiind gata sa se desparta definitiv de Jeremy in shimbul sumei de 300.000 de euro.

In tentativa sa de a-l aduce pe Bokila pe „Stade Sclessin”, Mircea Rednic  a discutat si cu cei de Petrolul, care nu ar vrea sa-l cedeze pe jucator inca din aceasta iarna , trupa ploiesteana detinandu-l, sub forma de imprumut, pana la finalul campionatului. „Gazarii” ar dori o suma de bani ca sa renunte la cele 6 luni cate au mai ramas din intelegerea semnata cu Zulte Waregem. Jeremy Bokila mizeaza pe revenirea in Belgia si asteapta ca Mircea Rednic sa ajunga la un numitor comun cu Petrolul.

author avatar
Sebastian Stan
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger