AcasăSPORTRednic infirma dialogul cu fanii Petrolului. Nu a banuit niciun jucator de...

Rednic infirma dialogul cu fanii Petrolului. Nu a banuit niciun jucator de non-combat!

Rednic spune ca n-a existat nicio intalnire cu fanii Petrolului

Informatia potrivit careia Mircea Rednic le-ar fi spus fanilor de la Petrolul ca banuieste patru elevi de-ai sai de non-combat in confruntarea cu Steaua nu se confirma. Mai mult, tehnicianul neaga existenta unei intalniri cu ultrasii gruparii prahovene.

Rednic spune ca n-a existat nicio intalnire cu fanii Petrolului

„National” a publicat, ieri, informatia potrivit careia antrenorul “gazarilor”, Mircea Rednic, ar fi fost bagat in sedinta de suporterii ploiesteni, care au cerut explicatii pentru esecul Petrolului in fata Stelei. Stirea prezentata a fost preluata de mai multe publicatii on-line, iar subiectul a fost dezbatut pe televiziuni pe intreaga durata a zilei.

Din pacate, informatia – care s-a bazat pe surse din randul suporterilor ploiesteni – a fost o intoxicare. De altfel, insusi Mircea Rednic a infirmat nu doar ca i-a suspectat de non-combat in duelul cu Steaua pe jucatorii Bornescu, Guilherme, Cristescu si Achim, ci si faptul ca s-ar fi intalnit in ultimele zile cu reprezentantii galeriei Petrolul. In consecinta, „National” regreta ca a lansat pe piata o astfel de versiune.

author avatar
Mihai Koblenko
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger