AcasăSPORTRednic, in carti sa preia nationala Azerbaidjanului

Rednic, in carti sa preia nationala Azerbaidjanului

In viitorul apropiat, Mircea Rednic ar putea lucra la Baku

Federatia de Fotbal de la Baku l-a contactat pe Mircea Rednic pentru a-l inlocui pe banca tehnica pe neamtul Berti Vogts.

In viitorul apropiat, Mircea Rednic ar putea lucra la Baku

Cistigarea Cupei Azerbaidjanului nu a ramas indiferenta oficialilor din aceasta tara. “Nasu’” de la Baku, Rovnag Abdullayev, a pus ochii pe antrenorul lui Hazar Lankaran. Selectionata acestui stat este condusa de trei ani de Berti Vogts, un tehnician remunerat cu 1 milion de euro pe sezon. Germanul are ca obiectiv calificarea la Euro 2012, dar urmatoarele doua meciuri, cu Kazakhstan si Germania (3 si 7 iunie), pot lamuri situatia lui Vogts, Azerbaidjan ocupand penultimul loc, cu 3 puncte. Daca sansele matematice dispar, Rednic ar putea deveni selectioner, chiar din vara, urmand sa conduca nationala pentru ultimele patru intalniri. Obiectivul sau viitor va fi calificarea la Mondialul Brazilia 2014.

Salariu de 800.000 de euro

Propunerea salariala a azerilor este si ea pe masura: lui Rednic i se va dubla venitul obtinut la Hazar Lankaran, adica va lua 800.000 de euro pe an. Romanul asteapta rezultatele din aceste zile pentru a afla daca va fi sau nu pe banca la urmatorul meci, din 2 septembrie, cu Belgia.

 

author avatar
Sebastian Stan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger