AcasăSPORTRednic discuta cu sefii lui Standard Liege "repatrierea" lui Grozav

Rednic discuta cu sefii lui Standard Liege „repatrierea” lui Grozav

Asa arata Grozav, in ianuarie 2010, la primul antrenament facut la Liege

Mircea Rednic asteapta sa afle cati bani ii va pune la dispozitie conducerea gruparii Standard Liege pentru restructurarea echipei si pregateste o oferta surpriza pentru fostul elev de la Petrolul, Gicu Grozav.

Grozav a fost cumparat de Standard de la Unirea Alba Iulia

Mircea Rednic s-a pus pe treaba la Liege si, dupa o scurta informare asupra situatiei clubului, a raspuns intrebarilor presei belgiene, extrem de curioasa fata de cum va putea schimba tehnicianul criza de de „Stade de Sclessin”.

Rednic are ganduri mari la Standard

„Cand spui Standard, spui performanta. Obiectivul nostru este sa ne calificam in play-off Jupiler Pro League (n.r. unul dintre primele sase locuri), plus o calificare in cupele europene. Este foarte mult de munca si nu o pot face singur”, a precizat Mircea Rednic.

Asa arata Grozav, in ianuarie 2010, la primul antrenament facut la Liege

Pentru meciul de azi, cu Genk, antrenorul s-a decis sa nu faca nicio schimbare, urmand sa foloseasca jucatorii acolo unde acestia se simt cel mai bine. „Chiar daca am fost fundas, mie imi place sa joc ofensiv. Toata lumea in atac, toata lumea in aparare”, a spus antrenorul de 50 de ani. Referitor la restructurarea lotului, care va avea loc in pauza de iarna, Rednic a ridicat privirea doar la auzul numelui fostului sau jucator de la Petrolul, Gicu Grozav. „Am discutat cu presedintele Roland Duchatelet si am ajuns impreuna la concluzia ca ne trebuiesc intariri. Avem doua luni pana la perioada de transferuri si dispunem de tot timpul necesar ca sa ne gandim. Grozav? Este un jucator de echipa nationala. Sunt foarte surprins ca nu a prins echipa aici (n.r. Gheorghe Grozav a fost legitimat la Standard Liege in stagiunea 2010-2011). Cine poate sti ce ne rezerva viitorul?”, a incheiat zambind Rednic. In alta ordine de idei, Manu Godfroid, fostul jucator a lui Standard Liege (1998-2002), dar si la FC Rapid (2002-2004), ar putea face parte din staff-ul romanului la Liege. „Si-a dorit intotdeauna sa fie antrenor la Standard. Este visul lui. Pentru mine, ca fost jucator al clubului din Liege, Mircea Rednic e cea mai buna solutie. Este un antrenor care stie istoria clubului”, spune Godfroid, lasand de inteles ca ar accepta propunerea de a lucra impreuna cu cel poreclit „Puriul”.

author avatar
Sebastian Stan
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger