AcasăRecomandariRedeschideti Arena Nationala sau ramaneti fara turneul final din 2020!

Redeschideti Arena Nationala sau ramaneti fara turneul final din 2020!

Complet iresponsabile si deloc interesate sa rezolve situatia de la Arena Nationala, autoritatile de la Bucuresti primesc acum un ultimatum din partea UEFA.

Spectatori pe Arena Nationala, o imagine tot mai greu de gasit

Forul suprem din fotbalul european este ingrijorat de ce se intampla cu cel mai mare stadion al tarii, ales sa gazduiasca meciuri la C.E. din 2020, editie aniversara. Tocmai pentru ca s-a ajuns in situatia ca un meci amical in compania Spaniei sa fie mutat in provincie, UEFA avertizeaza Romania ca asa ceva este de neconceput in viziunea ei, drept pentru care tara noastra are doar doua variante: ori rezolva problema si redeschide Arena Nationala, ori pierde dreptul de a gazdui meciuri la Euro 2020!
Cale de mijloc nu exista, este convins si Ionut Lupescu , seful Comisiei Tehnice a UEFA: „Penibil, ridicol, incredibil ce se intampla cu Arena Nationala! ISU isi bate joc cu pretentii absurde. Sa ma ierte Dumnezeu, dar a confunda un stadion cu un club de noapte este o mare greseala. Patru ani au fost milioane de spectatori pe Arena Nationala, spectatori care acum ar trebui sa dea ISU, sau Primaria, sau FRF, sau LPF, sau pe cine mai stiu eu in judecata pentru ca le-au periclitat siguranta, nu? Sper ca nu ni se va lua organizarea meciurilor de la Euro 2020, ar fi o mare rusine pentru toate forurile noastre de conducere, de la FRF la Guvernul Romaniei”.
Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a recunoscut ca forul pe care il conduce ar un „dead-line” de la UEFA: „Pana in vara anului 2017 trebuie sa le comunicam daca vom mai schimba ceva sau nu la acest stadion, in perspectiva Euro 2020. Dar, noi acum nu stim daca cei de la Primarie vor sa schimbe sau nu acest acoperis, nu stim ce se va intampla cu stadionul, cand se va redeschide. Daca nu rezolvam pana anul viitor, atunci vom pierde gazduirea partidelor de la Euro, asta e clar!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger