AcasăSPORTRecuperarea tezaurului de la rusi

Recuperarea tezaurului de la rusi

Victor Mihalachi si Alexandru Dumitrescu reprezinta Romania cu succes la kaiak-canoe (sursa foto observatordeconstanta.ro)

Pentru prima data dupa trei ani, Romania are campioni mondiali intr-o proba olimpica, Victor Mihalachi si Alexandru Dumitrescu devenind, ieri, liderii absoluti ai probei de canoe dublu 1.000 de metri.

Victor Mihalachi si Alexandru Dumitrescu reprezinta Romania cu succes la kaiak-canoe (sursa foto observatordeconstanta.ro)

Sportivii romani, specialisti ai probei respective, au dominat de o maniera categorica finala mondiala de la Moscova si au reusit sa se impuna in fata ungurilor Henrik Vasbanyai si Robert Mike si a nemtilor Yul Oeltze si Ronald Verch. Bucurosi de aurul cucerit, primul al lor dupa trei ani, Victor Mihalachi si Alexandru Dumitrescu au pus succesul pe seama bandanelor cu frunza de marijuana pe care le poarta la aproape orice cursa. Este al patrulea titlu mondial cucerit de cei doi sportivi romani, visul cel mare ramanand Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio de Janeiro. Interesant este ca Victor Mihalachi si Alexandru Dumitrescu au cucerit si argintul la Campionatul Mondial de la Moscova, cei doi ocupand locul 2 in finala de canoe dublu 500 de metri.

 

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger