AcasăSPORTRecord de eliminari intr-un meci de fotbal: 36 de cartonase rosii! -...

Record de eliminari intr-un meci de fotbal: 36 de cartonase rosii! – VIDEO

(foto: captura youtube)

Eliminari pe banda rulanta, in timpul unui meci de fotbal, in Paraguay. Arbitrul a stabilit un adevarat record in materie de sanctiuni. 36 de juniori au primit cartonase rosii, dupa o bataie generala. Si nu, nimeni nu a gresit adunarea!

(foto: captura youtube)

Meciul de fotbal, transformat pana la urma intr-unul de box, a avut loc duminica, in Paraguay. Tot scandalul de pe teren a pornit de la doi jucatori, care au avut ceva de disputat. In scurt timp, s-a ajuns la o bataie generala, in care s-au implicat, cu pumnii si picioarele, atat jucatorii titulari, cat si rezervele. In total, 36 de juniori inflacarati s-au luat la tranta, conform Telegraph.

Total depasit de situatie, arbitrul a ales sa fuga la vestiar. Ar fi vrut sa-i sanctioneze cu doua cartonase rosii pe cei doi juniori de la care a inceput tot taraboiul, dar cand a vazut ca terenul e un adevarat camp de lupta, centralul a ales sa se retraga si sa noteze cele 36 de sanctiuni in foaia de observatie. Chiar daca toata lumea l-a criticat pentru atitudinea deloc curajoasa si responsabila, arbitrul are acum toate sansele sa apara in Cartea Recordurilor, dupa atatea cartonase rosii acordate intr-un singur meci!

[youtube]5mrD4JFX2Sc[/youtube]

343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger