Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Reclama de 120 de milioane de euro la Manchester United

Reclama de 120 de milioane de euro la Manchester United

Autor:

Manchester United ramane cel mai puternic brand din fotbal, gruparea engleza urmand sa obtina 120 de milioane de euro pe an din contracte de publicitate.

 

manchester united 300x300 Reclama de 120 de milioane de euro la Manchester UnitedDeja cu o serie de sponsori puternici in spate, oficialii clubului englez de fotbal Manchester United au batut palma cu un nou sustinator financiar, nemtii de la DHL.

Acestia vor plati 10 milioane de euro pe an, pentru urmatorii patru ani, pentru a-si vedea numele firmei pe tricoul celor de la Manchester United.

In urma acestei intelegeri, gruparea engleza a ajuns sa castige 120 de milioane de euro pe an numai din contracte de publicitate. Pe langa DHL, Manchester United mai este sustinuta financiar si de firme precum Aon, Nike, Audi sau Budweiser.

Mai mult, Manchester United invadeaza si piata din Vietnam, Cambogia si Laos. Firma de telefonie mobile Beeline, din Vietnam, a obtinut dreptul de a comercializa produse cu insemnele clubului englez in cele trei tari amintite. Se estimeaza ca trupa lui Alex Ferguson are 16 milioane de sustinatori numai in Vietnam.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!