AcasăSPORTRecital Dinamo in amicalul cu Rasnov. "Cainii" s-au impus cu 8-1!

Recital Dinamo in amicalul cu Rasnov. „Cainii” s-au impus cu 8-1!

Dinamo Bucuresti a aratat o forma impresionanta in primul amical al iernii, trupa lui Cornel Talnar distrandu-se efectic cu modesta echipa FC Snagov, formatie din Liga a patra.

Cu o formula de start alcatuita efectiv din jucatori romani, Dinamo a deschis rapid scorul, Curtean punctand in minutul 8, din centrarea lui Cosmin Matei.

S-a facut 2-0 in minutul 15, Cosmin Matei trecandu-si numele pe lista marcatorilor, dupa o actiune inceputa de Alexe si continuata de Danciulescu.

Dupa pauza, Alexe a ridicat scorul la 3-0, FC Rasnov a redus din diferenta prin Manole, Filip a punctat pentru 4-0, iar pe final au iesit la rampa Andrei Cristea si Marius Ionita, ambii trecandu-si in cont cate o dubla.

Cornel Talnar a inceput cu Balgradean – Nica, Luchin, Grigore, Musat – Cosmin Matei, Rus, Catalin Munteanu, Curtean – Danciulescu, Alexe. Pe parcurs au mai intrat Naumovski, Craciun, Boubacar, Roman, Tucudean, Homei, Marius Ionita, Scutaru, Stratila, Andrei Cristea, Manyur, Burnea, Issa Ba, Stanescu, Filip si Axente.

author avatar
Cristi Ionita
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger