AcasăSPORT"Rechinul" Diaconu, ultima sansa pentru centura

„Rechinul” Diaconu, ultima sansa pentru centura

Interes urias pentru gala din Canada: s-au vandut 18.000 de bilete, desi preturile au fost cu 20% mai mari decat la precedentele evenimente pugilistice, la care a participat si Lucian Bute.

Campionul mondial Lucian Bute il va incuraja maine in zori pe bunul sau prieten Adrian Diaconu in lupta cu Chad Dawson, confruntare care va stabili challenger-ul categoriei semigrea, versiunea WBC. „Rechinul” a pierdut centura cu diamante in iunie 2009, fiind invins la puncte de Jean Pascal, in continuare campion mondial. De altfel, pugilistul canadian va urca si el in ring in cadrul galei de la Montreal, adversar urmand a-i fi veteranul Bernard Hopkins. „Nu ma gandesc la Dumnezeu inainte sa trec de ingeri.  Sunt concentrat pentru acest meci impotriva lui Dawson. Nu conteaza cine sau ce va fi apoi, un boxeur profesionist se concentreaza la ce are de facut in ring. Important este sa trec de aceasta lupta, pentru care m-am concentrat foarte mult”, este ultima declaratie a lui Diaconu, in timp ce Dawson si-a anuntat fanii ca va realiza un nou KO: „Principala calitate a lui Diaconu este forta loviturii, dar romanul nu are anduranta. Am vazut cateva meciuri de-ale sale si am observat ca nu mai are energie dupa sase runde. Cand se va intampla asta, voi ataca si voi forta un KO”.

DECLARATIE

Americanul este un stangaci puternic, iar Adrian nu prea se acomodeaza cu stangacii. Oricum, antrenorul Larouche s-a ocupat de Adi si sunt convins ca ne va oferi un meci tare

Lucian Bute

Super-gala din toamna

Clubul „Interbox” isi doreste sa organizeze, in toamna, un eveniment grandios la „Centre Bell”, in care sa fie puse in joc centurile versiunilor WBC si WBO la categoria semigrea. Practic, la noapte se vor intalni cei mai buni pugilisti la „semigrea” din lume, iar cei doi invingatori se vor infrunta peste cateva luni intr-un „superfight”. Gala de la Montreal va fi transmisa in Romania de PRO TV (duminica dimineata, ora 5.00), iar in SUA de HBO.

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger