AcasăSPORTReal si Barça se pregatesc pentru "El Clasico" in Liga Campionilor

Real si Barça se pregatesc pentru „El Clasico” in Liga Campionilor

As, cotidianul de „casa” al galacticilor, prezinta partida cu Bayern Munchen

Cu cinci etape inainte de finalul campionatului, echipa lui Mourinho are patru puncte avans fata de rivala catalama, meciul de pe „Camp Nou”, de sambata seara, devenind decisiv. Si in Italia si Franta, titlu se va juca pana in ultima etapa, in vreme ce in Germania, Borussia Dortmund e virtual campioana.

As, cotidianul de „casa” al galacticilor, prezinta partida cu Bayern Munchen

Cele mai puternice echipe de fotbal ale planetei, FC Barcelona si Real Madrid, sunt angrenate atat in lupta pentru titlu, cat si in batalia pentru trofeul Ligii Campionilor. Sambata seara, cele doua se vor intalni in meci direct, pe „Camp Nou”, pentru a 250-a oara, catalanii avand 104 victorii, madrilenii 90, restul fiind remize. Real Madrid este lider in Primera Division, cu 85 de puncte, iar FC Barcelona are 81 de puncte. „Galacticii” au un program mai greu, dupa „El Clasico” urmand partide cu FC Sevilla (acasa), Athletic Bilbao (deplasare), Granada (d) si RCD Mallorca (a), in timp ce trupa lui Guardiola infrunta

„El Mundo deportivo” mizeaza tot pe Messi, autor a 58 de goluri in acest sezon

Rayo Vallencano (d), Malaga (a), Espanyol (a) si Betis (d). Realul detine un atac ucigator, Cristiano Ronaldo (41), Higuain (21) si Benzema (18) avand impreuna 80 de goluri, dar Barcelona il are pe Messi (41), aflat in cel mai bun sezon al sau in Spania. Ultima intalnire dintre cele doua superputeri a avut loc in luna ianuarie, in Cupa Spaniei, cand s-a terminat 2-2, elevii lui Pep Guardiola calificandu-se mai departe. De altfel, FC Barcelona va disputa finala cupei, pe 25 mai, cu Athletic Bilbao. Pana la derby-ul Spaniei, Real si Barça vor juca in acest miez de saptamana pentru calificarea in ultimul act al Ligii Campionilor, madrilenii intalnind, astazi, la Munchen, pe Bayern, iar catalanii jucand, maine, pe Stamford Bridge, cu Chelsea. Dupa duelul de anul trecut, dintre Barça si Real, in sferturile competitiei, toata lumea se asteapta ca pe 19 mai, in capitala Bavariei, sa se joace un nou „El Clasico”, de asta data  cu trofeul UCL pe masa.

Serie A, Budesliga si Ligue 1 se apropie de final

In Italia, campionatul se disputa intre Juventus (68 de puncte) si AC Milan (67 de puncte). Mai sunt doar sase etape de disputat. In Germania, competitia e aproape incheiata, cu trei runde inainte de final, Borussia Dortmund avand 8 puncte avans fata de Bayern Munchen. Borussia mai are nevoie de un singur punct in urmatorele meciuri pentru a sarbatorii al doilea titlu consecutiv. In Franta, nu este nimic decis. Montpellier are un avans de 2 puncte fata de PSG, cu sase etape pana la finalul campionatului.

author avatar
Sebastian Stan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger