AcasăSPORTReal Madrid - FC Barcelona 1-1, intr-un show total pe Bernabeu! Vezi...

Real Madrid – FC Barcelona 1-1, intr-un show total pe Bernabeu! Vezi golurile!

Primul El Clasico din 2013 s-a incheiat nedecis. Real Madrid si FC Barcelona au incheiat la egalitate, 1-1, prima confruntare directa din semifinalele Cupei Spaniei. Soarta dublei se va decide in returul de pe 27 februarie, de pe Camp Nou.

Fara cinci jucatori de baza, majoritatea cu profil defensiv, Jose Mourinho a trebuit sa mizeze contra Barcelonei pe o aparare ultra-improvizata.

Totusi, francezul Varane, pustiul-minune descoperit de marele Zinedine Zidane, a facut un meci aproape perfect si i-a facut uitati pe Sergio Ramos si Pepe.

Realul a inceput disputa in forta, si-a urcat adversarul pe gard si a fost aproape de deschiderea scorului, Pinto respingand cu mari emotii doua suturi ale madrilenilor.

Barcelona a revenit treptat in meci. Xavi a lovit transversala dintr-o lovitura libera (’21), iar trei minute mai tarziu a trimis spre poarta goala si Varane a respins in extremis prin alunecare.

Fabregas a deschis scorul in minutul 50, dupa o actiune prelungita de atac a Barcelonei. Mijlocasul catalanilor a scapat singur cu Diego Lopez, dupa o greseala a lui Callejon, si a punctat cu un sut plasat.

[youtube]gFUridaMowQ[/youtube]

Barcelona putea sa-si mareasca avantajul, dar acelasi Fabregas si Pedro s-au jucat cu emotiile.

In loc de 0-2 s-a facut 1-1 in minutul 81. Mesut Ozil a centrat de pe dreapta si Varane, poate cel mai bun jucator de pe teren, a punctat cu o superba lovitura cu capul.

[youtube]MT7v7T_0SVk[/youtube]

Ultima ocazie a meciului i-a apartinut lui Jordi Alba, micutul fundas al Barcelonei nereusind sa-l invinga pe Lopez cu un sut in forta.

Real Madrid – Barcelona s-a incheiat la egalitate, 1-1, si returul de pe Camp Nou, din 27 februarie, se anunta a fi unul deschis oricarui rezultat.

author avatar
Cristi Ionita
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger